Wild Wild West

Wild Wild West spillemaskine

Forbered dig på et historisk kup og en spil i særklasse. Wild Wild West: The Great Train Heist er proppet med actionfyldte casino bonusspil, brag og nervepirrende spænding. I starten af spillet bliver du introduceret for din gang, og sammen skal I gennemføre et storslået kup på et af de mest øde steder i den vestlige civilisation. Tog nr.7 har nemlig en rute, der løber langt ude over prærien og et gyldent pengeskab gemt et sted i vognene. Har du modet til at gennemføre den farlige mission, kan du vinde op til 50.000 mønter på Wild Wild West: The Great Train Heist spillemaskine.

Wild Wild West spilleautomat

Prøv spillemaskinen hos Mr Green

Et herligt western-spil fra NetEnt

Selve spillet er krydret med forskellige spilniveauer, og du er selv med til at styre historiens udvikling ved de valg, du træffer. Spillet er fortalt gennem billeder og fortællestil, der er hentet fra de klassiske tegneserie-hæfter, og grafikken fra NetEnt er gennemført.
Wild Wild West: The Great Train Heist er en forrygende og fantasifuld rejse ud over stepperne, krydret med en tegnestil, der minder om de sjove, gamle comics og tegnehæfter samt en række eksplosive features. Der er skruet godt op for billeder og lyd i portrættet af det vilde vesten, og den karikerede tegnestil er med til at skabe en stemning af fest og action i Wild Wild West: The Great Train Heist. Spillet indeholder en Pick and Click bonus og free spins.

Vælg mellem hele fire wild features

Din mission er at sprænge dig vej ind i toget med dynamit og anden ammunition i selskab med de øvrige bandemedlemmer. Her skal I finde det gyldne pengeskab. Lykkedes missionen, og lander du tre 7-taller, fortælles det dramatiske kup gennem en tegneserie sekvens, og du vil herefter nå til bonusspillet med for eksempel ti free spins. I bonusspillet forvandles damplokomotivet til et wild hjul. I dette hjul åbnes for fire forskellige wild features, og det er din opgave at trykke stop, så pilen lander på en af de fire wilds. Af de fire muligheder kan du få Spreading wild, Expanding wild, wild Multiplier x2 og Regular wild. Når du har landet en af de fire wild features, får du tildelt denne wild feature under dine free spins runder.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Sådan spiller du Wild Wild West: The Great Train Heist

Symbolerne i Wild Wild West: The Great Train Heist er ganske oplagte. Dels er der dine fire medskyldige og bandemedlemmer, som hver især udgør et symbol i spillet. De fire bandemedlemmer har hver deres værdi i udbetaling. Det gyldne pengeskab er spillets bonus symbol, og lander du tre pengeskabe åbnes for en Pick and Click feature, hvor der vil gemme sig et møntbeløb i pengeskabet. Herudover er der wild symbolet og 7-tallet, som står for togets symbol. Dette symbol er spillets scatter symbol og giver adgang til free spins runden, hvor selve kuppet vil foregå. Får du tre 7-taller, giver det ti free spins. Fire 7-taller i en kombination giver 20 free spins, mens hele fem 7-taller giver dig 30 free spins til at gennemføre det store kup. Af øvrige symboler får du de klassiske kortspils kulører. Disse symboler et spillets lav-værdi symboler.
I Wild Wild West: The Great Train Heist kan du vinde, når du får en kombination af tre eller flere ens symboler, og med denne kombination vinder du fra venstre mod højre. Du kan kun vinde en kombination ad gangen for hver spillelinje, og her udbetales den højeste gevinst pr. spillelinje.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Vind med Regular wild feature

Spiller du med Regular wild, vil du få en masse wild symboler på hjulene, så det bliver nemt at lande en eller flere vinderkombinationer. Wild symbolet er altid et attraktivt symbol, fordi det fungerer som joker og kan erstatte øvrige symboler. Samtidig er der ofte en række seje features tilknyttet wild symboler, der tit giver et stort beløb igen.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Vind med Multiplier wild

Hvis du har landet Multiplier wild, vil dine gevinster og vindende kombinationer fordobles med en x2 multiplier tilknyttet under dine free spins runder. Dermed vil wild symbolet ikke alene øge chancen for at vinde, men også den sum du i sidste ende løber afsted med efter bonusrunden.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Vind med Expanding wild

Du kan også være heldig at lande Expanding wild, som er et særligt wild symbol. Det fungerer selvfølgelig både som joker, men har samtidig den egenskab, at det udvider sig, når det lander på hjulet. Din Expanding wild feature i Wild Wild West: The Great Train Heist udvider sig til at dække hele hjulet som wild symbol, og du kan derfor lande en masse gode kombinationer. Du kan yderligere få to eller flere hjul dækket af wilds, hvis du lander Expanding wild på flere hjul i samme runde.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Vind med Spreading wild

Spreading wild er den sidste af de fire wild features, som indgår i bonusspillet. Denne feature fungerer lidt lige som Expanding wild, hvor det almindelige wild symbol, du lander, spreder sig. Her dubleres og spredes dine wild symboler rundt omkring på tilfældige pladser på hjulene, og det behøver ikke være det samme hjul som med Expanding wild. Du kan derfor være heldig at danne en vindende kombination ved hjælp af flere Spreading wilds i samme runde.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Slip afsted med den store skat og vind op til 50.000 mønter

Mørket sænker sig over prærien, missionen er lykkedes, og bonusspillet slutter med et resultat af det antal mønter, du er sluppet afsted med efter kuppet. Spillet Wild Wild West: The Great Train Heist er ganske spændende opbygget og låner en masse fortælleelementer fra den klassiske western samt fra tegneserierne. Du får mere en blot en video slot, hvor du skal spinne hjulene, da der indgår en historie, som du undervejs er med til at forme. Gevinsten er udregnet i mønter i spillet Wild Wild West: The Great Train Heist, og du kan vinde helt op til 50.000 mønter med lidt held og en af de fire wild features.

Prøv spillemaskinen hos Mr Green