Vikings Go to Hell

Vikings go to Hell

Først var det bare vikings. Så var det Vikings Go Berzerk. Og nu er vikingerne så gået helt amok og er taget til helvede. Vikings Go to Hell er den mest crazy spillemaskine på markedet lige nu.

vikings go to hell

Spil Vikings Go to Hell her!

Store forventninger

Vikings Go to Hell har måske en af de vildeste trailere til en spilleautomat nogensinde. Traileren alene har fået flere casinoer til at vende blikket mod Yggdrasil Gaming, der ikke er så voldsomt stort herhjemme endnu.

Der skal for øvrigt slet ikke være nogen tvivl om, at Vikings Go to Hell spillemaskinen på mange måder lever op til dens trailer. Om end ikke med grafikken, så i hvert fald med spænding, tempo, og overraskelser!

5 hjul og masser af wilds

Vikings Go to Hell er en video slot fra Yggdrasil Gaming med et klassisk 5 hjuls design, 25 gevinstlinjer, og masser af wilds og free spins symboler. Spillet er også smækfyldt med brandvarme extra features. I flæng kan nævnes:

– Mulighed for at vinde indsatser 3,000x igen
– Re spin
– Random bonus symbol
– 3 djævelske free spins bonusspil

Vi har at gøre med et spil der byder på masser af underholdning og har en ganske dramatisk betalingskurve. Spillet kan anbefales til alle, der ønsker en ny spillemaskine der indeholder alt det, som ældre slots er kendt for!

vikings go to hell

Vikings Go to Hell vinderchancer

Den gennemsnitlige teoretiske udbetalingsprocent for Vikings Go to Hell er 96,1%.

Dette er temmelig gennemsnitligt set i forhold til online spilleautomater generelt, men dog stadig meget højere end de vinderchancer man ser på spilleautomaterne i spillehaller, hvor udbetalingen for det meste ikke når over 88%.

Hvis du vil have en spilleautomat med en højere udbetaling end kan det sagtens lade sig gøre, men du kan dog sagtens være tilfreds med den der findes i spillet.

Lækkert flow

Dette spil er kendetegnet af et rigtigt godt flow. Der sker en hel masse i spillet, men det foregår i et tempo så det er til at se hvad der foregår. Det skaber et meget behageligt game play, hvor man føler sig i kontrol over spillet, og hvor man glæder sig til at se hvad der mon sker i næste træk.

Old school grafik, nye 3D effekter

Vikings Go to Hell er en helt tydeligt en hyldest til klassiske spilleautomater såsom Thunderstruck 2 fra Microgaming og Troll Hunters fra Play’n’Go. Ligesom i disse automater, skorter det heller ikke på eventyr og jackpots i denne spillemaskine.

Det nye vikingespil supplerer råheden og det nervepirrende tempo fra de gamle ”grit slots” med flotte 3D animationer, som for eksempel når vikinger og dæmoner går i kamp på skærmen, hvilket kan resultere i mængder af indbringende wild symboler.

Selvfølgelig finder du som i andre moderne videoslots også masser af grafisk suspense. For eksempel slår det gnister på hjulene, når du er lige ved at ramme et free spins spil.

Efter denne anmelders mening, kan det dog også blive for meget med grafiske effekter. Derfor er det godt at se, at spillet holder det på et rimeligt niveau, hvor det ikke bliver for opmærksomhedskrævende og hæmmer flowet i spillet.

Overdådige free spins bonusspil

3 free spins symboler udløser 7 free spins i berzerk tilstand. Free spins spillet er helt klart et af de mere givende vi har set, og hvis du først rammer de tre free spins symboler, ja, så er din dag allerede blevet en hel del bedre!

Undervejs i free spins spillet er der mulighed for at vinde flere free spins, ligesom at man kan opnå ekstra sticky wilds og multipliers. Ganske underholdende!

Random bonus skattekiste

Nogle gange er det måske ikke lige din dag med free spins eller stærke symbol kombinationer. Så er det jo rart, at spillet har en random bonus feature, der fremkommer på det sidste hjul som et enkelt stående symbol.

Den dæmoniske skattekiste åbner for hede kontant præmier, der kan være på alt fra mellem 100 til 300 mønter. Det kan virkeligt redde ens spilsaldo, hvis man har haft en helvedes uheldig dag!

Berzerk free spins

Du kæmper i helvedet med dine 5 vikinge venner, der hver især samler såkaldte ”rage-points” når de kæmper mod dæmoner eller laver andre modige ting. Når de når toppen af deres rage, udløses et free spin hvor den rasende viking er i bersærk tilstand og altid vinder mod dæmonerne på hjulet.

Progressiv bonus med forskellig møntsats?

I Vikings Go to Hell optjener du bonus features efterhånden. I mange andre spil ville dette betyde at det ville være umuligt for dig at skifte møntsats, i hvert fald hvis du ønskede at være sikker på at beholde den opsparede bonus feature.

Sådan er det heldigvis ikke i denne spilleautomat, her udlignes værdien af din bonus feature automatisk, hvis du justerer på indsatsen. Det kan man jo kun sige er fordelagtigt!

vikings go to hell

Konklusion

Vikings Go to Hell er det nye flagskibsspil fra Yggdrasil Gaming, og man kan ikke ligefrem sige, at det er en kedelig affære.

Fans af de to første spil i Vikings serien vil blive glade for at opdage, at det nye spil bibeholder mange af de elementer, der gjorde Vikings og Vikings go Berzerk til en fornøjelse at spille. Nye spillere vil til gengæld fascineres over den komplekse wild feature, de progressive bonus elementer, og de indbringende free spins spil.

Det kan sagtens anbefales at tage et spil på denne automat, der leverer god, gammeldags spilleglæde tilsat nyeste teknologi og animationer.

Spil Vikings Go to Hell her!