Spartan King

Tag tilbage til det gamle Grækenland med Spartan King

Nu skal du få spænding for alle pengene. Pragmatic Play har nemlig sendt Spartan King på markedet, som indeholder alle de referencer til krig, som du måtte efterspørge.

Det er vildt, det er voldsomt – og der er gode chancer for store gevinster!

Tag med os på en tur rundt til oldtidens Sparta, hvor en legendarisk hær på blot 300 krigere, gjorde sit for at holde sammen på riget.

Spilbeskrivelse

 • Spilnavn: Spartan King
 • Producent: Pragmatic Play
 • Volatilitet: Ekstremt høj
 • RTP: 96,60%
 • Features: Free spins-runde, wilds, multiplikator og scatters
 • Gevinstlinjer: 40
 • Hjul: 5
 • Linjer: 4
 • Minimum indskud: 0,20 mønter
 • Maksimum indskud: 100 mønter
 • Maksimal gevinst: 7480x indskud
 • Udgivelsesdato: 3. december, 2020

Spil Spartan King

Få gratis spins til Spartan King

Det er slet ikke svært at komme i gang med spændingen i Spartan King. De online casinoer står nemlig i kø for at byde dig på free spins og meget andet godt fra bonusafdelingen. Du skal blot oprette nye spilkonti – så kan det begynde at regne ned over dig med bonus, jackpots og kampagnetilbud.

Du finder endda mange spillesider, der er villige til at dele free spins ud – uden indbetaling. Det betyder, at du kan score kontante gevinster ved blot at registrere dig. Selvfølgelig gælder der regler og vilkår, når man spiller med for bonusbeløb. Det er dog tidligere set, at mere end almindeligt heldige spillere har fået gode gevinster ud af anstrengelserne – gratis!

Indbetalingsbonus er også del af den normale velkomstbonus. Her lægges der 100% oven i dit første indskud. Godt nok kun op til en fastlagt grænse. Men 1000 kr. ekstra er da også værd at tage med, når man vil jagte suset online.

For nu at gøre det så simpelt som muligt, så kan du bygge din ‘karriere’ i Spartan King op med følgende fremgangsmåde:
– Læg ud med gratis demospil for ligesom at få en smag for det overordnede tema.
– Fyr nogle free spins afsted og se, om ikke der skulle være jackpot i mere end et tilfælde.
– Læg ud med små indsatser pr. spin for egne penge.
– Tryk den af med større indskud, når du føler dig klar til at jagte de store sejre.

Spartan King – Et krigerisk game play med spænding for alle pengene

Sparta var hovedstaden Grækenland for flere tusind år siden. Det var her, de mægtigste krigere holdt til. Man skulle hele tiden være på vagt, for naboerne mod øst søgte undertiden at vinde landområder fra spartanerne.

Leonidas og hans fremragende hær på blot 300 toptrænede krigere holdt dog stand, når perserne rykkede frem imod Sparta. Det var kampe med spyd og med så meget blodtørst, at man skulle tro, det var løgn.

Hvordan kunne en hær på blot 300 mand udkæmpe langt større hære? Det er et af de helt store spørgsmål, når man studerer denne tidsperiode. Det havde helt sikkert noget med overlegen krigskunst at gøre – men havde guderne mon ikke også en finger med i spillet?

Der er to forskellige baggrunde, når du kaster mønter i Spartan King. Den første forestiller en solnedgang over kystlinjen ved Sparta. Det var her krigerne slappede af, når tiderne var rolige, og krigsarven skulle føres videre til deres børn.

Det andet baggrundsbillede giver et indblik i, hvor vildt det gik for sig, når freden var slut. Spyd kastet fra både nær og fjern ødelægger idyllen fra det ene sekund til det andet.
Sådan er det i Spartan King. Bedst, som du tror, at spillet har fundet et leje, hvor du kan følge med, eksploderer det hele for øjnene af dig.

Sådan fungerer Spartan King

Spilproducenten Pragmatic Play har ikke forsøgt at opfinde den dybe tallerken med Spartan King. Der er tale om et game play, hvor alle kan være med – fra de erfarne online spillefugle til nybegynderen, som ønsker at lægge ud med hæsblæsende spins i et barskt krigstema.

Du har fem hjul i fire etager at lande kombinationer på. Spillets volatilitet er skruet op på absolut maksimum, så der vil være kort imellem nitterne og gevinsterne. Hvis du spiller for 1000 kr. vil du i gennemsnit have 96,6% af pengene tilbage bagefter.

Når du går ind til spins i Spartan King, har du dog ingen tanker om bare at gøre det som gennemsnittet af spillerne derude. Du skal spænde hjelmen på hovedet og jagte den maksimale udbetaling fra start til slut, som er på hele 7480x indsatsen tilbage.

Ja, det er krig det her, og kun de stærkeste overlever (vinder). Du skal bygge dine spins op med omhu, hvis du vil have en fair chance for triumf. Hold hellere lidt igen i starten, indtil du har fået en fin fornemmelse for, hvordan Spartan King fungerer.

Du kan forsvare kongen af Sparte med alt fra helt små indsatser og derop, hvor hænderne godt kan risikere at ryste en smule. High roller og hyggespillere kan følges ad ind på kamppladsen, når krigsskibene gør deres indtog i Spartas havn.

Symbolerne – Fra de lavt til de højt udbetalende

Nu skal vi derud, hvor det regner ned med spyd – og solide gevinster til de modigste spillere. Lad os lægge ud i småtingsafdelingen, som da godt kan vise sig rundhåndet nok, hvis du kører med store indskud.

De lavest udbetalende symboler udgøres også på denne automat af royal-symboler fra kortspil. De er guldbelagte i Spartan King. Noget, som skal symbolisere, at mange bække små også kan blive til en hel del.

Sandt er det dog, at der er endnu mere godt at komme efter ved kombinationer af spillets premium-symboler. Her træder det virkelig frem, hvad det hele går ud på; Nemlig krig, død, rigdom og ødelæggelse.

De højest udbetalende symboler forestiller hjelme, skjolde, gyldne vaser, krigsskibe og en kampparat spartansk kriger. Du kan score op til 7,5 gange indskuddet tilbage ved fem af krigersymbolerne i kombination.

Hertil kommer spillets wild-symbol, som forestiller et skjold med flere spyd plantet solidt i. Det fylder 2×2 på hjulene og skruer dine chancer for gevinst gevaldigt op, når det optræder på hjulene.

Wilds erstatter alle andre symboler og baner dermed vej til nærmest garanterede gevinster. Nok kan basis-spins i Spartan King være solide nok. Der er dog endnu mere ved sagerne, når du får åbnet bonusposen godt og grundigt op.

Free spins-runden i Spartan King

Scatter-symbolet i Spartan King er egentlig ikke til at tage fejl af. En rød fane med påskriften ‘BONUS’ lader ikke nogen tvivl hænge ved. Det er via dette symbol, du får banet dig vej til den hellige gral på denne automat: Free spins-runden.

Des flere scatters, du kan præsentere i sammenhæng, des flere free spins er der at komme efter. Der er fri bane til free spins-runden, når du lander 3, 4 eller 5 scatters på samme tid. Disse kan så give 8, 10 eller 12 free spins, som kan blive til mange flere, hvis der bliver ved med at dumpe scatters ned fra guderne foroven.

Wild-symbolet bliver under free spins forvandlet til en multiplier, som virkelig kan presse dine gevinster gevaldigt opad. Dine gevinster kan således blive ganget op med hele 25, hvis alt står i de rette kombinationer.

Fik vi sagt, at spillets maksimumsgevinst er på hele 7480 gange indsatsen tilbage? Det er i free spins-runden denne kan komme på tale ved et samspil mellem de vildeste multipliers, maksimumsindskud pr. spin og premium-symboler på rad og række.

Husk at invitere dine venner på masser af god mad og drikke samt fremvisning af filmklassikeren ‘300’, hvor den ikoniske hær vises fra sin allermest brutale side. Krigsherren Leonidas fører an, og du kan blive hans tro følgesvend i jagten på den ultimative triumf.

Andre spillemaskiner fra Pragmatic Play

Du behøver ikke føle dig fanget i Spartan King, hvis ikke heldet er med dig.
Pragmatic Play har således designet en bred vifte af spil i masser af forskellige temaer, så der er mere end rigeligt at komme efter.

Du kan få slukket blodtørsten med flere voldsomme temaer – eller hvad med god humor i ‘The Dog House Megaways‘?

Det kan også være, du ikke kan få nok af successerien ‘Peaky Blinders‘. Så er det jo bare godt og kærkomment, at Pragmatic Play har bygget en spilleautomat op over samme tema.

‘Jungle Gorilla’ drager også visse paralleler til filmens verden. En King Kong-lignende kæmpeabe spiller ihvertfald hovedrollen her.

Konklusion – Find modet og mønterne frem til spins på Spartan King

Det er en gennemført krigerstemning, der er omdrejningspunktet i Sparten King. Du kan få smag for det hele lige nu og her – hvis du da tør!

Musikken bygger stemningen op til kogepunktet, og Pragmatic Play har endnu en gang disket op med en velproduceret maskine, der ikke skuffer.

Prøv dit held af med free spins!