Sizzling spins

Sizzling spins fra Play n Go: Bedste og sjoveste spillemaskine nogensinde!

Efter den nylige Britney Spears koncert er det ellers ikke ligefrem rosende toner der er lagt op til i anmelder faget. Men når nu genstanden for anmeldelse har en kvalitet der gør det umuligt at sige noget som helst dårligt om den, så må man jo hive de rosende toner frem fra skuffedariet. Og netop sådan en kvalitet har Sizzling Spins fra Play n ’ Go.

Jeg ved godt, at man altid skal passe på med at kalde noget for det bedste, og det er muligvis heller ikke første gang at jeg har gjort det med en spilleautomat, men denne gang mener jeg det. Jeg mindes aldrig at have prøvet en bedre, sjovere, og mere stimulerende spilleautomat end Sizzling Spins.

Hvis du godt kan lide sol, lækker grillmad og ægte dansk sommer, så vil Sizzling Spins helt klart være noget for dig. Og hvem kan egentligt ikke det?

Sizzling spins spilleautomat

Vildt grill tema

Man kunne forestille sig mange forskellige temaer for en online spillemaskine, men en varm grill med masser af lækker grill mad er nok ikke lige en af dem. Det er imidlertid lige netop hvad der er temaet for Sizzling spins.

Grill temaet i maskinen er meget gennemført. Man har ikke bare lavet en spillemaskine hvor der lidt grill tema eller en kulgrill iblandt symbolerne. Næh nej, man har valgt at lade selve spilleautomaten være en stor sydende grill, hvorpå symbolerne i form af lækker grillmad spinner rundt på de 5 brandvarme rækker. Man kan næste mærke varmen fra kullene og høre kødet syde ud gennem skærmen!

Masser af lækker grill mad

Symbolerne på Sizzling Spins består af en appetitlig blanding af kød, fisk og grøntsager. Det ser både sundt og lækkert ud, og helt sikkert noget man har lyst til at sætte tænderne i!

Der er både kyllingevinger, spare ribs, kongerejer, og tomater. Der er også små lækre sølvpapir pakker med asparges, som i spillet er Wild. Det er virkeligt noget der sætter gang i mundvandet!

Det eneste man måske ikke umiddelbart ville have lyst til at sætte tænderne i på Sizzling Spins grillen, er den hele røde chilifrugt der ligger og syder. Men faktisk er det netop denne som det gælder om at få fat i: Hvis der lander tre chillier på grillen, udløser du nemlig bonusspillet, og så er det ellers med at få grillhandskerne på og holde fast!

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Flammende bonusspil

Rammer du tre chillier, udløses Sizzling Spins bonusspillet, og når det sker, kan det hurtigt blive rigtig, rigtig varmt hjemme foran skærmen, så man næsten sidder og kødsveder.

Du skal i bonusspillet til at starte med at vælge en ud af tre chillier, hvor der enten gemmer sig 8, 10 eller 12 free spin bagved. Allerede her er det jo rimeligt spændende, og fedt at Play n Go har valgt at lave spillet så interaktivt ved at lade spillerne få indflydelse.

Når du har valgt din chili kører free spins spillet ellers derudaf, og da der er en ekstra multiplier på gevinster i bonusspillet, kan det hurtigt kaste nogle rigtigt gode gevinster af sig. Foruden det, har du også mulighed for at vinde ekstra free spins undervejs, hvilket er noget der er blevet meget kendetegnene for Play n Go automater.

Det er et rigtigt fedt bonusspil, og helt sikkert et godt argument for at vælge Sizzling Spins.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Fænomenal teknologi

Det forrygende og veludførte tema i Sizzling Spins maskinen er flankeret af fineste casino teknologi. Jeg er ikke EDB ekspert, og jeg har ikke gået på universitetet, men jeg tror at det er tydeligt for enhver at denne maskine er proppet med teknologiske features.

Til at begynde med er der i Sizzling Spins ikke bare tre hjul som på spillemaskinerne nede på grillbaren, men i stedet hele 5 rækker symboler der løber henover grill risten. Det skaber jo lige pludselig en helt anderledes dynamik, og gør at der er en del flere symboler at kigge på.

Herudover er der mulighed på autospin, så man ikke behøver at trykke hele tiden, men bare kan se hjulene køre i et væk. Mega fedt.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Fakta om Sizzling Spins

Sizzling Spins er en spilleautomater online med 5 hjul, 4 rækker og 243 gevinstmuligheder. Det er 243 chancer hive skattefrie gevinster lige ned i lommen

Maskinen indeholder wild symboler (sølvpapir pakker) og et bonusspil der udløses når du opnår 3 chili symboler.

Sizzling spins har en saftig udbetalingsprocent på 96,49%.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Konklusion på Sizzling Spins

Jeg har sjældent mødt en så flot og original spilleautomat som Sizzling Spins, og så synes jeg at det er sjovt, at det handler om at grille, i stedet for eksempelvis vampyrer og det gamle Egypten, som ofte er det spilleautomater på nettet handler om.

Jeg vil ikke sige, at her er tale om en decideret pengemaskine, men det er helt klart, at der er masser af gevinster at hente i Sizzling Spins, og at de hænger rimeligt løst på træerne.

Jeg vil især anbefale dig at spille på Sizzling Spins med høje indsatser per spin, både fordi det er mest underholdning, men også fordi at Sizzling Spins er velegnet til det: Den udbetaler nemlig ret mange små gevinster løbende, og jo større disse små gevinster er, jo mere underholdende er det jo også.

Når vi nu denne sommer ikke kan grille på grund af brandfare, så kan vi i det mindste grille digitalt med pengespil på nettet! God fornøjelse og held og lykke.