Penguin City

🐧 Penguin City – hjælp pingvinerne med at slippe ud fra kogegryderne!

Penguin City er en helt ny spillemaskine, som er udviklet af den prisvindende iGaming udvikler Yggdrasil Gaming. Og er du på udkig efter en sød, sjov og skør spillemaskine, som du både kan hygge dig med og vinde rigtig stort på, så er Penguin City uden tvivl en spillemaskine, der bare skal være en del af dit arsenal af automater.

Her får du en anmeldelse af spillet, og vi vil blandt andet komme ind på:

 • Spillemaskinens design og æstetik
 • De tekniske aspekter af Penguin City
 • Den overordnede spilleoplevelse

Og så kommer vi naturligvis også ind på, hvorfor du bør vælge en spillemaskine fra Yggdrasil Gaming, hvem de er, og hvilke andre spillemaskiner, som du bør give et forsøg. God læselyst!

penguin-city-spilleautomat

Spil her

Her kan du finde Yggdrasil Gaming

Sammenlignet med andre store navne som NetEnt, Microgaming eller Play’n Go, som mere elle mindre er et blevet danske husholdningsnavne, så er Yggdrasil Gaming stadig ikke helt der endnu. Men nu er NetEnt, Play’n Go og Microgaming også spiludviklere, der hver især har været en del af gamet i over 20-25 år, hvor

Yggdrasil Gaming kun har 5 år på bagen – så de skal bare have lidt tid til at komme fremad.
Men ser man på, hvilke online casinoer, som du allerede kan finde dem på, så lader det til, at de allerede er godt på vej. Du kan blandt andet finde dem på:

Og når de helt store trendsættende brands hiver Yggdrasil Gaming, så er det helt sikkert, at de mindre navne også følger trop for at holde konkurrencen ved lige. Så kan du ikke finde Yggdrasil Gaming eller Penguin City på dit foretrukne sted, så sker det helt sikker snart!

Design

Penguin City har et orientalsk tema, hvor du itræder rollen som pingvin i en lille streetfood stand i et asiatisk land styret af pingviner.
Penguin City minder meget om enhver anden Yggdrasil Gaming-spillemaskine, og med det menes der, at der bestemt ikke er blevet sparet på alle de små finurlige elementer og detaljer, som man løbende begynder at lægge mærke til – jo længere tid man spiller på maskinen. Et eksempel er blandt andet lys, som blinker eller pingvinerne, som render rundt i baggrunden og shopper pingin produceret streetfood.

En anden ret fed detalje ved Penguin City er, at Yggdrasil Gaming er vanvittig dygtige til at flette spilleregler og andre vigtige informationer ind i spillemaskinen, så de fremstår som en naturlig del af scenen. Det er eksempelvis den lille hvide papirseddel, hvor der står Win both ways – der jo fortæller spilleren, at der er mulighed for at vinde gevinster fra begge sider, og ikke kun fra højre, som er standarden på spillemaskiner.

Ser vi på designet fra et brugermæssigt perspektiv, så er det en helt almindelig slot, hvor du finder samtlige funktioner og knapper i bunden af spillemaskinen – det er dermed en rigtig nem spillemaskine at komme i gang med.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Teknik

Kigger vi på spillemaskinens tekniske aspekter, så er Penguin City dog meget mere end bare en 5 x 3 spillemaskine – den er nemlig proppet med ekstra fede features, som er med til at gøre spillemaskinen til en meget sjovere oplevelse – heriblandt et super sjovt bonusspil.

Derudover har du også følgende features:

 • Penguin Escape Mode (Bonusspil)
 • Free Spins
 • Wilds
 • Emperor Stacked Wilds
 • Sticky wilds

Penguin Escape Mode er det sjove lille bonusspil, som du af og til kan være heldig at åbne op for, og som navnet lægger op til, så er det en situation, hvor du og dine andre pingvinvenner får mulighed for at undslippe streetfood boden – eller det kan også ende ud med at I ryger i den dampende maskine og bliver til suppe. Slipper du ud, bliver du naturligvis kvitteret med yderligere free spins og ikke mindst enorme gevinster. Penguin Escape Mode aktiveres, når du får en Wild i 2. eller 4. tromle.

Og naturligvis kan Penguin City også byde på masser af forskellige Wilds i bedste Yggdrasil Gaming stil, hvor du ikke kun har et slags Wild, men derimod adskillige slags – som alle kommer med sine særlige fordele. Du har eksempelvis Sticky Wilds, som forbliver på tromlen i mindst en runde, og får du flere Wilds på skærmen, så napper du da bare lige en runde mere! Emperor Stacked Wild er konge Wild-symbolet – denne fylder nemlig en hel trommel ud, og dermed forøges chancerne for de helt store gevinster markant.

Penguin City er på den tekniske front helt sikkert spækket med masser af sjove features – så hvis du er på udkig efter en spillemaskine, som konstant udfordrer dig, så skal du forsøge dig med Penguin City.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Spilleoplevelsen

Der er ikke nogen tvivl om, at Penguin Citys bonusspil Penguin Escape Mode er enormt skægt at spille – og det vil uden tvivl give et smil på læben, ligesom det også vil klæbe dig fast til skærmen i spænding over, om du nu overlever eller bliver presset til en kinaboks.

Men ligesom med andre markante bonusspil, der på den eller anden måde kræver din tilstedeværelse, kan også være med til at skræmme spillere væk, som kun er interesseret i en spillemaskine, der bare lige skal sættes på autospin og derefter hive pengene hjem stille og roligt. Der er ikke nogen tvivl om, at Penguin City henvender sig til et segment, som gerne vil have en sjov oplevelse ud af spillemaskinen.

Ligeledes følger Penguin City et ret typisk Yggdrasil Gaming udviklingsforløb – det vil altså sige, at den kræver stor mængde tålmodighed, når du spiller, for du får ikke små gevinster med jævne mellemrum. Derimod får du lov til at vente i spænding på den helt store gevinst, og du kan også risikere at må se din store bunke mønte svinde stille og roligt ind – især hvis du spiller usikkert og forhastet.
Penguin City er en spillemaskine, som kræver rigelig med tålmodighed, så kast dig over den, hvis du har masser af tid – og du vil blive belønnet gevaldigt.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Om Yggdrasil Gaming

Yggdrasil Gaming, som har skabt Penguin City, er her hjemme et opkommende navn og brand. Virksomheden blev stiftet på Malta tilbage i 2013, og på blot en håndfuld år, har de formået at sende en masse vilde og fede spillemaskiner på gaden.

Den høje kvalitet, som Yggdrasil Gaming er kendt for, har blandt andet ledt til en lang række af priser – heriblandt:

 • Gaming Software Supplier of the Year
 • Software Rising Star
 • Innovator of the Year
 • Slot Provider of the Year

De mange priser skyldes særligt, at Yggdrasil Gaming har et knivskarpt fokus på at skabe spillemaskiner, som både begejstrer og sender store gevinster hjem til spilleren. Lige fra deres første produktioner har de vist, at de har villet være nogle af de skarpeste inden for iGaming branchen.

Og ser man på deres seneste produktioner, er de kun blevet væsentligt mere detaljerede og i en langt højere kvalitet end tidligere. Med deres mange forskellige spillemaskiner, hvor du får både Wilds i alle mulige afskygninger og store bonusspil, så kan du altid være sikker på, at du får en fed spilleoplevelse, hvis der står Yggdrasil Gaming i bunden af skærmen.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Lyst til andet end Penguin City? Prøv disse 3 spillemaskiner

Hvis Penguin City gav dig lyst til at prøve endnu flere af Yggdrasil Gamings bagkatalog, så er der heldigvis masser af fede spillemaskiner, som du kan vælge imellem.

Men for at hjælpe dig lidt på vej, så har vi her samlet 3 fede titler, som du kan give den gas med:

 • Lucha Maniacs
 • Vikings Goes To Hell
 • Easter Island

Er du bidt af en gal mexicaner? Eller er du bare helt tosset med mexicansk wrestling? Så vil du helt sikker elske Lucha Maniacs – for den tager nemlig udgangspunkt i mexicansk wrestling miljø. Og som enhver anden Yggdrasil Gaming spillemaskine, så får du masser af skøre detaljer og ikke mindst Wilds og Free Spins, som kan give dig fyldte lommer.

Vikings Goes To Hell er en del af Vikings-serien, som blandt andet også tæller Vikings Goes Berzerk. Denne spillemaskine er i en helt anden boldgade og er i den grad lidt af en kraftkarl. Kan du lide dæmoner blandt med Dota og World of Warcraft? Så vil du helt sikkert elsker Vikings Goes To Hell. Her er det nemlig drabelige og vilde vikinger, som bekriger hinanden og ikke mindst helvedets dæmoner. Spillemaskinen er udført i bedste Dungeon og Dragons stil.

Easter Island er en lille uskyldig spillemaskine udført i den bedste Disney stil. Her befinder du dig på Påskeøen i det bedste selskab med de to talende Moai-statuer og alle øens andre dyrevenner. Har du lyst at blive totalt glad i låget, så smæk denne spillemaskine på efter din Penguin City-session.
Overordnet set, så har Yggdrasil Gaming et virkelig stærkt bagkatalog af spillemaskiner, og du vil helt sikkert finde en automat eller to, som vil passe til din stil.

Spil her