Lake’s Five

Lake’s Five spillemaskine Anmeldelse

Gør dig klar! Lake’s Five fra Elk-Studios er klar til at tage det danske marked med storm. Spillemaskinen er en pastiche over filmklassikeren Oceans Eleven. Hvis du ikke har set den, får du her et kort resumé:

I Oceans Eleven følger man Danny Ocean som, sammen med sine elleve kompagnoner, planlægger at røve tre casinoer i Las Vegas på én og samme aften. I rollen som Danny Ocean ses George Clooney, og dette i sig selv gør vel egentlig filmen værd at se. Udover den gode Clooney ses stjerner som Brad Pitt på setlisten. Men nu skal det handle om det, vi er her for; Lake’s Five!

Lakes Five spillemaskine

Prøv spillemaskinen hos Mr Green

Lake’s Five Layout

Spillets interface er lækkert og gennemført, og man får fornemmelsen af, at der virkelig er kredset for detaljerne. Den lille videoindledning ligner noget, der kunne indlede en tegnefilm, og bidrager til, at man kommer i stemning.

Prøv Lake´s Five for sjov

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Et spændende spil med højt tempo

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Gameplay

De fem dyr pryder hver især de fleste af gevinstruderne. De har forskellig værdi, alt efter hvor værdifulde de er i gruppen. Den lilla elefant Elmer the Elephant er den lavest betalende – tre af ham på tromlerne giver sølle halvtreds mønter. Lidt mere giver den grønne alligator, Alf the Alligator – han giver treds mønter ved tre ruder og 160 mønter ved fem ruder. Pete the Parrot giver hele 500 mønter ved bare fem ruder, og er altså noget mere fordelagtig. Helt galt bliver det, hvis man i ruderne ser Genie the Goldfish. Den lille guldfisk er nemlig den mest værdifulde af dem alle sammen – den giver ikke mindre end 1000 mønter, hvis der er fem ruder med den.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Indsats

Udover et innovativt og gennemført gameplay, får du i Lake’s Five også en anden fordel. Du har nemlig mulighed for manuelt at variere dine indsatser! Før hver runde kan du trykke på en lille knap og ændre din indsats for netop denne runde. Dette er altså en klar fordel, hvis du føler heldet skinne ned over dig – så har du nemlig mulighed for at sætte din indsats op, og derved vinde mere, hvis heldet er med dig! Er du omvendt i dit mere defensive hjørne og har mere lyst til at spille sikkert, kan du altså nemt nedjustere din indsats, så du føler dig mere tryg.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Bonusspil

Som en hver anden spillemaskine med respekt for sig selv, har Lake’s Five selvfølgelig også et bonusspil. Spillet bliver udløst, når man får tre scattersymboler i én runde. Scattersymbolet er her udformet som et Las Vegas skilt, hvorpå der står Lake’s Five. I bonusspillet er målet at få samlet så mange gyldne nøgler som muligt – nøgler, der kan befri den tilfangetagne abe og låse op for pengeskabet. I spillet bliver de gyldne nøgler brugt til at låse op for forskellige wild features – blandt andre sticky funktioner og multipliers, som giver dig masser af mønter!
Når en wild feature er blevet udløst, er den aktiv så længe du har free spins tilbage. Når alle dine wild features er aktiveret, befries aben og bonusspillet slutter.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Historie

Lake’s Five er altså en pastiche over den gamle film – en rewriting af Oceans Eleven. Her møder vi elgen Mr. Lake, som sammen med sine fem kompagnoner, skal bekæmpe den onde Mr. Romano, som støtter op om illegal handel af truede dyrearter. Angiveligt skulle han have stjålet en sjælden abe, og det er her, at Lake’s Five kommer ind i billedet. De sætter sig nemlig for at befri denne abe, ved at bryde ind i Mr. Romanos hjem, hvor de undervejs sætter sig for også lige at tømme pengeskabet for kontanter og værdigenstande – nu de er i gang. I den lille videointro, der ses før spillet starter, møder vi Mr. Lake’s kompagnoner med ordene: ”Ocean had eleven. Lake has five”. Hans slæng består af elefanten Elmer the Elephant, papegøjen Pete the Parrot, alligatoren Alf the Alligator, guldfisken Genie the Goldfish og aben Mike the Monkey. Lake’s Five er mere end klar til aktion!

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Konklusion

Lake’s Five er altså en spillemaskine, der rammer bredt. Den har lidt af alt det gode – en god baggrundshistorie, der gør, at man lever sig ind i spillet, og at man tror på temaet. God grafik, der er flot og gennemført at se på, og som gør spiloplevelsen mere hel. Et sjovt gameplay, der er varieret og muligheden for at justere og skrue op eller ned for indsatserne, alt efter hvad man lige føler for.
Lake’s Five er uden tvivl en solid spiller på markedet af spillemaskiner, og den er værd lige at skrive sig bag øret, så man er sikker på ikke at glemme den, når den udkommer her i starten af april. Den 10. april for at være helt præcist – der kan man godt sætte kryds i kalenderen. Det bliver nemlig starten på et nyt bekendtskab – og på en masse timers sjove løjer i selskab med Mr. Lake, Elmer the Elephant, Pete the Parrot, Alf the Alligator, Genie the Goldfish og Mike the Monkey. Lake’s Five byder på solidt gameplay og en masse humor. Hvad mere kan man ønske sig?

God fornøjelse!