Heidi Hunt

Heidi Hunt: Spilnu slot med mega jackpot!

Heidi Hunt har den største Spilnu jackpot nogensinde. Der ligger over 400.000 kr. og venter hvis du klarer jungle-udfordringen. Sådan en gevinst kan man altid bruge!

Når man spiller spillemaskiner på nettet, forventer man to ting: Ordentlige vinderchancer, og god underholdning. Heidi Hunt leverer begge dele.

Det giver sig selv, at man altid vil forsøge at spille med den optimale strategi. Og selvom spilleautomaterne på Spilnu’s online casino ikke giver spillerne de store muligheder for at planlægge strategi, er der faktisk nogle tips og tricks du kan bruge til at optimere gevinst chancerne.

heidi hunt

Spil her!

Vinderchancer

Det spændende ved spilleautomater er, at du har mulighed for at vinde dine indsatser rigtigt mange gange igen, og forvandle selv små mønter til store præmie summer. Således kan et indskud på blot 1 kr. i Spilnu’s nye Heidi Hunt maskine forvandle sig en gigant jackpot på over 400.000 kr., hvis du virkeligt har heldet med dig!

Selvfølgelig er de helt store jackpots ikke noget der hænger på træerne. Men det er rart at vide, hvor stor chancen er!

Alle spilleautomater har en helt fastsat gevinstrate, som er ens for alle der spiller. Det kaldes også for teoretisk tilbagebetalingsprocent. Jo højere den teoretisk tilbagebetalingsprocent er, jo mere fordelagtigt er det for dig!

Den teoretiske tilbagebetalings procent for Spilnu’s nye Heidi Hunt maskine er 96,50%. Men er dette så en høj eller lav vinderchance?

Lad os se på hvad vinderchancerne er i nogle af de andre populære spil hos Spilnu. I spiller favoritten Diamond Express er udbetalingsprocenten 97%. I en anden meget populær maskine, Inspector, er den 96,50%. I den ligeledes meget spillede Stone Age maskine er den derimod under 88%.

Sagt på en anden måde, er udbetalingsprocenten for den nye Heidi Hunt maskine rimeligt god, og det samme kan dermed siges om dine vinderchancer. Desværre er en høj udbetalingsprocent ikke alt hvad der skal bruges i opskriften på en god spillemaskine!

Stilhed i junglen!

Det grønne helvede: Den smukke og rødhårede Heidi Hunt tager dig dybt ud i junglen på et vaskeægte Indiana Jones eventyr. Farerne er mange, men der ligger guld gemt under de gamle indianske ruiner!

Umiddelbart er der jo lagt op til det helt store, men cikadernes sang er kvælende: Der er nemlig overraskende stille i Heidi Hunts junglehistorie. I forhold til andre af Spilnus maskiner, er der overraskende lidt gang i bonusspillene, den høje udbetalingsprocent til trods.

Grafikken er ellers flot, om end opsætningen af spillet er rimeligt standard for Spilnu, med 3 valser, og et gratis respin efter hver vindende kombination.

Der er dog hele 3 forskellige bonusspil der kan udløses i Heidi Hunt, og hvis du rammer den, begynder turen i det grønne helvede pludselig en del hedere!

Ram bonusspillet og vind stort!

Heidi Hunt spillet indeholder 4 bonusspil:

  • Spilchancen
  • Pengestrømmen
  • Stenvæggen
  • Templets skatte

Bonusspillene udløses ved at opnå tre sammenhængende felter med de tilsvarende symboler. De tre sidstnævnte bonusspil kan også opnås via spil chancen.

I Pengestrømmen sejler Heidi ned af Amazonas floden og samle mønter. Hun kan også være ekstra heldig og ramme tre guldtavler, der vil udløse jackpot spil. Du har 10 spins i spillet.

I Stenvæggen spillet jagter du skjulte skatte bag en væg. Du kan også finde en guldtavle, der tager dig direkte til jackpot spillet. Der er 29 sten i væggen, og du har 10 ”skub”.

Templets Skatte: I dette spil skal du åbne kister og prøve at ramme de størst mulige gevinster. Også i dette spil gemmer der sig en genvej til jackpot spillet. Du bevæger dig rundt i templet ved hjælp af terningekast. Du har 8 kast. Skulle du nå at åbne 10 kister på din færd, vil dette også udløse jackpot flash.

Jackpot spillet

I jackpot flash, vises et indianer idol, lidt ligesom det fra Indiana Jones filmen. Der vises 6 beløbsfelter på ikonet, og der vælges et tilfældigt felt. Den jackpot feltet indeholder, udbetales.

Tekniske detaljer

  • 9 valser,
  • 2 progressive jackpots.
  • 4 bonusspil.
  • 15 kreditniveauer.
  • Du kan spille fra 0,20 øre til 20 kr. per spin.

Du kan vinde i alle retninger, bare der er tre ens symboler på linje eller diagonalt. En vindende kombination udløser ekstra gratis spins med fordoblet gevinst.

heidi hunt

Spil her!

Maksimer dine vinderchancer

Som jeg har nævnt er Heidi Hunt maskinen desværre ikke særligt varm set i forhold til andre af spilnu’s automater. Men der findes måder at knække en hård nød på!

Alle spil er selvfølgelig tilfældige, og der findes ingen sikker måde at vide om man vinder på indenfor online gambling. Men der er stadig nogle råd der er gode at følge:

Giv dig tid! Selvom det sker at folk vinder enorme gevinster med et enkelt spin, er det mest almindeligt, at folk skal bruge nogle spins for at komme ind på livet af en maskine. Så afsæt lidt tid og budget, hvis du gerne vil have en realistisk chance for at komme ind i et af bonusspillene.

Jackpot chance stiger proportionelt med indsats: Udbetalingsprocenten for Heidi Hunt er den samme uanset hvor store indsatser du spiller med. Jackpot chancen stiger til gengæld i sammenhæng med hvor store dine indsatser er. Så hvis du gerne vil maximere dine vinderchancer, så kan det altså betale sig at skrue lidt op for indsatserne.

Spil med måde: Spil ansvarligt og vid hvornår du skal stoppe. Det er helt tilfældigt hvornår en spillemaskine giver gevinst, så selvom Heidi Hunt ikke har ramt bonusspillet i lang tid, så kan du ikke regne med at det sker lige i næste spin. I stedet for at blive sur og irriteret og bruge flere penge end du har lyst til, så stop og kald det en dag, og vend tilbage til maskinen på et andet tidspunkt!

Bedømmelse

Hvis du leder efter en spillemaskine der har alle de elementer du kender fra Spilnu’s online slots, samtidig med en kolossal jackpot på over 400.000 kr., så er Heidi Hunt lige noget for dig.

Spillet har høje vinderchancer, og er grafisk flot. Vi kunne dog godt tænke os, at der var lidt mere gang i junglen, og at maskinen var lidt løsere med bonusspillene.

Spil her!