Christmas Carol Megaways

Christmas Carol Megaways – Jule-spins i lækker indpakning

Christmas Carol Megaways fra spilproducenten Pragmatic Play er ren julelir for dem, der simpelthen ikke kan få nok af den hyggelige tid på året. Hvorfor ikke tage chancen allerede nu med en samling gratis spins? Julegaverne deles tidligt ud i år.

Her får du gode råd, tips og tricks til spillemaskinen. Vi viser dig også, hvor der er free spins og sjove kampagner at komme efter.

Spilbeskrivelse

 • Spilnavn: Christmas Carol Megaways
 • Producent: Pragmatic Play
 • Volatilitet: Høj
 • RTP: 96,48%
 • Features: Wilds, scatters, free spins, Ante Bets, Multiplikator og progressive gevinster
 • Gevinstlinjer: 200.704
 • Hjul: 6
 • Linjer: 8
 • Minimum indskud: 0,20 enheder
 • Maksimum indskud: 100 enheder
 • Maksimal gevinst: 20.000x indskuddet igen
 • Udgivelsesdato: 26. november – 2020

Kom i julehumør med Christmas Carol Megaways

Der er faktisk ingen undskyldning for ikke at komme i stemning til julehøjtiden i år. Pragmatic Play har således sendt Christmas Carol Megaways på markedet. Lad det være sagt med det samme: Der er skruet på alle de rigtige knapper i forhold til at gøre det hele så julet som overhovedet muligt.

Julegaverne bliver delt tidligt ud i år. Du får således rigeligt med bonus i form af free spins derude på det buldrende spilmarked. Du kan derfor starte juleræset i Christmas Carol Megaways ud helt og aldeles gratis.

Der gælder naturligvis visse regler og vilkår, når man spiller løs med bonusmidler som free spins. Dit indskud skal i spil et vist antal gange, før en eventuel gevinst kan udbetales. Det er dog ikke uset, at velkomstbonus før er blevet til kolde kontanter lige til en heftig fejring lørdag aften.

Du skal blot gå på jagt efter de online casinoer, som lokker med mest bonus til nye spillere derude. Der er endda eksempler på, at du får gratis spins uden at indbetale så meget som bare én krone.

Den store konkurrence på det online spilmarked er kommet for at blive. Du kan tage del i glæderne allerede nu med gratis spins til Christmas Carol Megaways.

Temaet fra ‘Et juleeventyr’ er blevet til Christmas Carol Megaways

Hvis du hører til de millioner af mennesker verden over, som bare elsker Charles Dickens klassiske ‘Et juleeventyr’, så skal du glæde dig til at kaste mønter i Christmas Carol Megaways.

Her får du nemlig spins med karaktererne fra eventyret som roterende symboler. Det hele er også lidt uhyggeligt, da spøgelser spiller en central rolle i handlingen. Spillepladen er således at finde i et spøgelseshus oplyst af stearinlys.

Soundtracket hiver så lidt i den anden retning. Det er julede toner, der strømmer ud af højtalerne – og det kan to spøgelser altså ikke spolere.
Det er oplagt at finde Christmas Carol Megaways fra Pragmatic Play frem, når julehyggen skal have et pift med mobilen i hånden eller bag den stationære computer.

Alle typer af spillere kan være med på alle enheder

Spilleautomaterne fra Pragmatic Play er designet således, at alle typer spillere har råd til at være med. Du kan spinne løs på mobile enheder eller på din stationære PC – spillet fungerer på alle tænkelige enheder med en WIFI-forbindelse.

Christmas Carol Megaways er også designet sådan, at du kan kaste ganske små beløb i maskinen pr. spin eller fyre den af med vilde sats. Det er din julehygge, så det er dig, der bestemmer rammerne.

Det er en kæmpe fordel, at man kan spille lige nøjagtig når- og hvor som helst, lysten melder sig. Julen er reddet – endnu engang – når disse velproducerede spins ruller henover skærmen.

Sådan fungerer Christmas Carol Megaways

Dette er en automat i Megaways-tema. Det betyder, at du har mange flere veje til gevinsterne end de sædvanlige 10 eller 20 faste betalingslinjer.
Du spinner løs på hele seks hjul. Men ikke nok med det – ovenover dem viser yderligere fire symboler sig.
Det giver nærmest uendelige muligheder for at danne vindende kombinationer. Christmas Carol Megaways er herudover en automat med volatiliteten skruet helt i bund. Du skal derfor være med til noget af juleleg med fuld knald på fra start til slut.

Symbolerne – Vejen til den ægte julehygge

Lad os starte fra bunden med de symboler, der giver mindst gaver i julemandens sæk. Det drejer sig om royal-symboler kendt fra kortspillets højeste værdier. Der skal fire af slagsen til for gevinst. Og det skal nok lade sig gøre efter bare ét enkelt eller få spins.

Du får endnu mere i pose og sæk, når de forskellige personer – og spøgelser – fra ‘Et juleeventyr’ rammer plet i kombination. Det drejer sig om flere former for spøgelser, samt hovedrollerne Bob Crachett og Lille Tim.

Du kan vinde fra 1.5-50 gange indsatsen pr. spin, når disse symboler rammes med gevinstlinjer. Seks på stribe er det højest opnåelige i basisspillet.
Hvis du kører med høje sats pr. spin kræver det ikke meget hovedregning at komme frem til, at det er vilde gevinster, der kan vente på dig i Christmas Carol Megaways.

Ebeneezer Scrooge som wild-symbol

Forretningsmanden Scrooge har påtaget sig den særdeles vigtige rolle at redde julen. Sådan er det ofte i julehistorier – selve julens eksistens er på spil og bliver truet af onde kræfter.
Scrooge gør også meget for at berige din tilværelse i kraft af sin status som wild-symbol.

Han er dermed den perfekte smutvej til de helt store gevinster her i automaten. Wild-symbolet erstatter som vanligt alle andre basis-symboler på de roterende hjul. Julehyggen er som sagt lige rundt om næste spin!

På bonustur til Christmas Carol Megaways

Rigtig hyggeligt bliver det for alvor, når du får åbnet for spillets mange bonus-features. Det er her, julemanden rigtig disker op med tidlige julegaver til de heldige derude. Christmas Carol Megaways er i øvrigt ikke et spil, som er nærigt med muligheden for bonusser.

Skru op for indsatsen med Ante Bets

Ante Bets er en feature, som lader dig skrue op for indsatsen med et enkelt klik. Herefter hæves din indsats pr. spin med 25%. Symbolerne har stadig den samme tilbagebetaling ved vindende kombinationer.

Den helt store idé med Ante Bets er, at der bliver sluppet mange flere scatter-symboler løs på hjulene. Fire scatters er lig med free spins.
Så det kan sagtens være et sats værd at give indskuddet et nøk opad.

Free spins-runder

Scatter-symbolet forestiller Scrooges lommeur og er særdeles værdifuldt at lande på hjulene. Du får adgang til free spins ved minimum fire af slagsen på samme tid.

Herefter skal du vælge, om du foretrækker en mindre portion gratis spins med multiplikatoren skruet godt op – eller om du foretrækker flere free spins med en knapt så vild multiplikator.

Der er ingen grænse for, hvor længe du kan blive hængende i held og gratis chancer. Hvis du samler endnu flere scatters sammen i bonusrunden, bliver du belønnet med endnu flere spins. Og sådan kan julehyggen skrues helt op på max.

Hvis ikke du har tålmodighed til at vente på, at det bliver din tur til at tage del i free spins-runden, kan du også blot købe dig adgang. Det koster 100x indsatsen pr. spin at få en forlomme i køen.
Investeringen kan dog hurtigt vise sig det hele værd, hvis du kommer op i nærheden af maksimumsgevinsten på astronomisk høje 20.000x indsatsen tilbage.

Progressive vinderchancer med hjælp fra multiplikatoren

Jo mere du vinder i Christmas Carol Megaways, des højere bliver der skruet op for spillets multiplikator. Det drejer sig simpelthen om at lande mange vindende kombinationer i træk. Herefter får du gevinster med renters rente.

Gevinst-snebolden kan hurtigt rulle din vej og tage masser af godt med sig. Du skal have is i maven for at holde fast, når du rammer en gylden stime – for meget kan hurtigt blive til endnu mere, når sol, måne og stjerner står i den helt rette kombination.

Flere spil fra Pragmatic Play

Pragmatic Play er godt på vej til at blive en af de største spilproducenter i verden. Man sender massevis af nye online slots på markedet i et rasende højt tempo. Det er derfor meget muligt, at du allerede har stiftet bekendtskab med et eller flere af spillene.

Du får spins i ethvert tænkeligt tema, når du dykker ned i Pragmatic Plays bagkatalog. Alt fra de nuttede til de uhyggelige til de fjollede temaer er repræsenteret i spillene.
Hvis du får nok af julehyggen i Christmas Carol Megaways, er der heldigvis masser af andre muligheder for at få spænding via spins.

Konklusion

Christmas Carol Megaways bliver endnu et hit fra Pragmatic Play.
Det bør være sikkert og vist, da julen er noget, som tiltrækker masser af mennesker verden over.

Hvis du vil have sæsonens vildeste jule-spins, skal du kaste mønter i denne automat!