CEGO spiludvikler

Vild med CEGO spiludvikler?

Oftest kender man ikke til producenterne bag spillene, men man finder blot det spil, man bedst kan lide og spiller det. Men mange af dine yndlingsspil kommer helt sikkert fra producenten CEGO, der er kendt for at lave en række populære casinospil. CEGO spiludvikler har eksisteret siden år 2000, og har siden budt ind med mere end 100 forskellige spil, der også er solgt til udlandet. Spillene er lavet på 7 forskellige sprog, så de er internationale og alsidige. Der er tale om alt fra video slots til almindelige hyggespil som Bob og Yatzy. Her kan du læse meget mere om et klogt foretagende, der tog spilmarkedet med storm, da markedet blev liberaliseret tilbage i 2012.

Starten på CEGO spiludvikler

CEGO er i dag Danmarks andenstørste spilvirksomhed, på trods af, at den kun har eksisteret siden 2000. Det viser tegn på god timing og viden om, hvad brugerne vil have. Siden år 2000 har der været fokus på siden Komogvind.dk, som har indeholdt de klassiske danske hyggespil som Yatzy, Bob, Syvkabale og meget mere. Det har samlet nationen, og der har været fokus på en spilside, hvor man kunne spille gratis eller for penge, uanset hvad man lystede.

Da spilmarkedet blev liberaliseret og gjort til allemandseje den 1. januar 2012, så de to brødre bag CEGO spiludvikler sit snit til at lave noget genialt. De udviklede således Spilnu.dk, som skulle være et hyggeforum for danskerne, der godt kunne lide at spille online spil. De mange flotte spillemaskiner blev lanceret, og i dag findes de i mange forskellige dele af verden. Der er tale om maskiner som Bingo Spinner, Haunted House, Jewel Heist og Railroad Express. Netop Railroad Express må siges at være et af de meget populære spil fra producenten. I 2014 solgte firmaet 60 % af Spilnu.dk til Danske Spil, men sidder således stadig på 40 % af selskabet.

Railroad Express og de andre

Spillemaskinen Railroad Express er udviklet af CEGO, og den viser meget af den snilde, som firmaet har. Der er et stort fokus på indholdet i spillet, stemningen og dét, at man ikke behøver spille for mange penge, for at vinde mange penge. Hyggen er dermed tænkt ind, og hvor skulle hyggen ellers komme fra, hvis ikke det var fra Danmark? Railroad Express er taget ud af en westernscene, hvor du kører ud over prærien for at vinde den store jackpot. Jackpotten i spillet er progressiv, så den stiger i takt med, at folk spiller. Derfor kan du altså vinde rigtig store penge på denne spillemaskine, selvom du spiller for en lille mønt. Superjackpotten starter altid på 200.000 og stiger kun derefter, så der er masser at glæde sig til.

Foruden Railroad Express, så har CEGO spiludvikler også lavet en række andre spil. Du kan for eksempel opleve uhyggen med spillet Haunted House, som foregår i et hjemsøgt hus i et dystert setup. Her får du lyde fra knogle der spiller, krager der skriger og vindens susen udenfor. Du kan gennemsøge de uhyggelige rum efter nøgler, men pas på du ikke møder den hvide dame eller spøgelseshunden på vejen. Haunted House har alt dét, som CEGO spiludvikler kan. De kan skabe den rette stemning, et godt gameplay, og så kan du samtidigt vinde flotte præmier. Spillet kan indstilles, så du selv vælger møntværdien eller eksempelvis autoplay. Så kan du lige gå en tur, hvis det hele bliver lidt for uhyggeligt.

cego

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Følg med i den store jackpot

På Spilnu.dk kan du altid følge med i, hvor stor jackpotten er i det pågældende spil. Ydermere kan du også følge med i, hvem der har vundet sidst, og hvor meget der er vundet. Så kan du altid have en lille idé om, hvad der venter dig, hvis det er din heldige dag. Lige nu ligger jackpotten i Diamond Express på 115.000 kr., mens Auction Day har en jackpot på knap 370.000 kr. Jackpotten i Haunted House ligger lige nu på 119.000 kr., og så kan det pludselig blive en lidt sjovere dag, selvom den er foregået i det hjemsøgte spøgelseshus.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

CEGO spiludvikler er dansk, når det er bedst

Så vi kan altså bryste os af, at vi også har en række flotte spil, der er udviklet og produceret i Danmark. Der står ikke NetEnt og Microgaming på det hele, for vi har danske CEGO spiludvikler. Med datterselskabet Magnet Gaming markedsføres spillene i udlandet, og det er derfor, du finder spillene på de internationale sider. I fremtiden kan vi nok se frem til mange flere sjove og hyggelige spil fra CEGO, der udvikler på livet løs fra domicilet i Aalborg.

Så hvis du også er til dansk og hygge online, så skulle du tage at besøge Komogvind.dk eller Spilnu.dk. Uanset om du er til de helt klassiske spil som Yatzy og Bob, eller om du hellere vil lege med de flotte video slots, så finder du det der. Og der kommer hele tiden nye og flotte spil til, der kan tage det store udland med storm. Men CEGO spiludvikler glemmer aldrig hyggen, og det er en af grundene til, at deres spil er så vellidte.