Betfair Sportsbook

Screenshot
Screenshot
Screenshot

VORES VURDERING:

4.4

SPIL NU
Plusser
  • 100% bonus op til 1000 kr til nye spillere
  • Free bets bonus
  • Dansk support
Minusser
  • lidt kedeligt design
1000 kr.
100% betting bonus op til 1000 kr.
Bonuskode: ZSKACD

Beskrivelse

CasinoBetfair Sportsbook
KundeserviceDansk, Engelsk
Ind-/udbetalingerVisa, Mastercard, Neteller, Bank overførsel
Skattefrie gevinsterJa

Vurdering

Spiludvalg
Kundesupport
Brugervenlighed
Bonusvilkår: Kun for nye spillere på Betfair Sportsbook. Min. Indbetaling 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange på Sportsbook til min. odds 1.95. Bonus gyldig i 90 dage.
-Reklameindhold-

Betfair Sportsbook anmeldelse

Betfair Sportsbook er en af de danske odds sider, som tilbyder de danske spillere forskellige former for betting bonus. Vi vil i starten af denne anmeldelse gennemgå nogle af de bonus kampagner, som man tilbydes inde hos Betfair Sportsbook.

Få dobbelt op på gevinster vundet på første målscorer

Der er en såkaldt dobbelt op bonus, for spillere der rammer rigtigt på første målscorer i Superligaen. Det er en ekstra gevinst, som man får udbetalt i freebets, men der er dog en maks. kvalificerende indsats på 250 kroner i bonussen. Det vil sige, at den indsats man får bonus for ikke overstiger dette beløb. Så hvis man for eksempel spiller 300 kroner på at første mål for FCK scores af Andreas Cornelius i en kamp til odds 5.0, og det sker, så får du selv 1500 i gevinst, fra dit eget spil. Du får så oven i hatten 1250 kroner i free bets, som en bonus. Du får ikke 1500 i gevinst, fordi du har spillet for 300 mens dobbelt op bonussen kun går op til 250 kr. Dog er det stadigvæk en meget flot bonus man har chance for at vinde.

betfair sportsbook
Spil hos Betfair Sportsbook!

Cash out bonus på 100%

Betfair Sportsbook tilbyder spillere, der laver et cash out på et multispil en 100% bonus første gang man gør det, op til 250 kroner. Er cash out kan forklares således: Hvis man spiller på en række kampe, og man har det resultat man ønsker, men kampene endnu er i gang, så kan man cashe out, og låse resultaterne der til en reduceret gevinst. Man behøver derfor ikke vente på at kampene slutter, og at resultaterne måske ændrer sig. Derfor er en cash out bonus en god bonus. Der er dog nogle krav til bonussen. Først og fremmest skal det være mindst et triplespil eller højere man har i gang. Altså tre kampe eller mere. Desuden er det en 100% bonus op til 250 kr., og ikke højere. Ikke desto mindre er det en flot betting bonus, som er nyttig at bruge den første gang man vil lave et cash out.

Betfair sportsbook

Spil hos Betfair Sportsbook!

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Acca Edge – godt fundet på af Betfair Sportsbook

Acca Edge er et rigtigt godt påfund af Betfair Sportsbook, og en fed måde at redde en tabt kupon. Konceptet i Acca Edge er, at man kan få sin indsats tilbage hvvis man har spillet et multispil og fået alle resultaterne rigtige pånær et enkelt. Så kan man få sine penge tilbage, hvis man vælger Acca Edge. Dog får man så også lidt reducerede odds. Det er altså mindre chance for at tabe sine penge, men lidt mindre gevinst også. Det er en meget god balance for mange spillere dog. Der er selvfølgelig visse vilkår ved Acca Edge. Acca Edge kan benyttes på alle sportsspil inklusiv live odds, men det skal være et triplespil eller derover. Derfor kan man ikke nøjes med at spille på to kampe og få én af dem rigtigt. For at bruge Acca Edge skal man blot vælge det til når man placere sit danske sportbetting væddemål. Det er ikke en klassisk bookmaker bonus, men den er rigtigt godt fundet på, og adskiller sig fra mange andre bonusser.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Spil på alt fra de kendte til de ukendte sportsgrene

Der er som forventeligt et flot udvalg af forskellige sportsgrene og turneringer som man kan placere sine væddemål på. Der findes både de begivenheder med enorm bevågenhed som Champions League eller Giro D’Italia, NBA og selvfølgelige Superligaen. Men der findes også sportsgrene og turneringer, der er meget under radaren i Danmark. Både mindre fodboldligaer, men også sportsgrene som snooker, kampsport, rugby og yachting. Så der er altså noget for de fleste typer af spillere, hvad enten man er til den ene eller den anden sport. Og selv hvis det er en sport, der er meget lille i Danmark eller i verden generelt, er chancen for at du kan finde et odds på den på Betfair Sportsbooking ret god.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Live odds og live betting

Der findes en lang liste med forskellige live odds, og der er muligheder for at finde noget live betting alle tider af døgnet. Der er altså gode muligheder for dig, som er glad for at spille på kampe imens de er i gang, for det kan du herinde. Der er også en livestream funktion, som viser visse begivenheder. Det virker dog desværre til, at i Danmark i hvert fald, er det lidt begrænset hvor mange forskellige live streams man kan finde. Det kan selvfølgelig være noget, der er på vej, og det kan man måske håbe på. For det er måske et af de punkter til forbedring man kan tale om inde på Betfair Sportsbook.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Udseende og design

Det må konstateres, at designet og brugervenligheden inde på deres danske odds side, er helt i orden. Der er mange menuer, men det er overraskende let at finde rundt derinde. Der findes naturligvis også en app til mobil betting i Danmark, så man kan finde alle de forskellige odds og live odds på sin smartphone eller tablet. Generelt må man sige, at det er ganske brugervenligt, og det er helt sikkert med til at gøre hele spilleoplevelsen bedre. Derfor må det siges, at på den front, kan man ikke sætte en finger på Betfair Sportsbook.Konklusion på Betfair Sportsbook

Det er helt overordnet set en rigtig god oplevelse at spille på Betfair Sportsbook. Det trækker især op i vurderingen, at der er så mange forskellige bonusser, og vi kan især godt lide, at der er tænkt lidt ud af boksen i forbindelse med bonusserne. Her tænker vi blandt andet på Acca Edge, men også Cash out bonussen er en fed ting. Vi kan finde alle de sportsgrene og turneringer som vi kunne ønske os, men kunne måske drømme om en lidt bedre live stream funktion derinde. Det er dog i småtingsafdelingen, og det ændrer ikke på, at vi så afgjort mener, at Betfair Sportsbook er værd at prøve af. Derfor ønsker vi alle danske spillere godt spil inde på deres side.

Spil hos Betfair Sportsbook!

Skrevet af d.