Nyt i Danmark

Betfair hestevæddeløb

Screenshot

VORES VURDERING:

5

SPIL NU
Plusser
  • 100% velkomstbonus på din første indbetaling op til 1000 kr
1000 kr..
100% velkomstbonus op til 1000 kr
Bonuskode: Behøves ikke

Beskrivelse

CasinoBetfair hestevæddeløb
KundeserviceDansk
Ind-/udbetalingerVisa, mastercard

Vurdering

-Reklameindhold-

Betfair hestevæddeløb er tilbage

Der er gode nyheder til dig, for nu er Betfair tilbage med hestevæddeløb, som du kan spille på dag og nat. Ligesom med så mange andre sportsgrene, kan du spille både små og store summer på dine favoritheste. Hvis du har tur i den, kan der rent faktisk være rigtig gode penge i hestesport og betting. Det har i mange år desværre ikke været muligt at spille på hestevæddeløb hos andre sider end Danske Spil, da der har været monopol på spillet. Men fra år 2018 er der blevet åbnet op og monopolet er blevet ophævet, så alle bookmakere nu kan tilbyde spil på heste. Og det kan du godt være rigtig glad for, for spil på heste er en super spændende sport for alle slags spillere. Der er fuld fart over feltet, når hestene traver i fuld speed over banen, mens de hujende tilskuere i flotte kjoler og jakkesæt holder på hat og briller. Og helt bogstaveligt talt holdes der på hatten, for på væddeløbsbanen ser du ofte masser af flotte og store hatte hos både mænd og kvinder. Det er nemlig en sport med stil.

Hestevæddeløbssporten opstår for rigtig mange år siden, faktisk helt tilbage til det antikke Grækenland, hvor der kørtes om kap i heste med kampvogne. I år 1830 ser man for første gang i Danmark et ægte hestevæddeløb, men først mange år senere kommer den rigtige organiserede hestesport, som vi kender den i dag. Men sammen med hestesporten kom også spil på heste, så de to ting hænger unægtelig sammen i dag. Betting er helt klart med til at holde sportsgrenen oppe, og derfor er det også en stor sejr, at der nu udbydes hestevæddemål hos langt flere bookmakere end Danske spil, eksempelvis Betfair hestevæddeløb. Så kan du nemlig vælge, hvilken udbyder du synes bedst om, og du kan få en ordentlig velkomstbonus med oven i hatten.

Betfair hestevæddeløb

Bonus til Betfair hestevæddeløb

Er du bare helt vild med sport og betting og vil gerne kombinere det med de spændende hestevæddeløb, så er Betfair en rigtig god mulighed til dig. Betfair er en etableret bookmaker på det danske marked, som har godt styr på sine spil og sin ansvarlighed. Du finder et kæmpe udvalg af spil hos bookmakeren i alle sportsgrene, men meget mere om det senere. Lige nu skal du nemlig høre om den fantastiske bonus, som du ikke må gå glip af, hvis du gerne vil i gang med at spille på Betfair hestevæddeløb.

Lige nu får du hos Betfair en dejlig velkomstbonus, når du laver din første indbetaling til din spilkonto. Spilsiden giver dig nemlig 100% match på din første indbetaling op til 2000 kr. Det vil altså sige, at du kan få 2000 kr. ekstra ind på din spilkonto, helt uden at røre en finger. Så har du lige pludselig 4000 kr. at spille på heste for, selvom du kun har indbetalt 2000 kr. Det er en flot bonus, som Betfair har hevet frem til sine nye kunder.

Betfair hestevæddeløb odds

Er du helt grøn inden for hestevæddeløb, så er du bestemt ikke den eneste. Mange danskere har aldrig stiftet bekendtskab med spil på heste, enten på grund af det manglende udbud eller manglende interesse før år 2012, hvor monopolet startede. Men nu behøver du ikke længere holde dig tilbage, for hjælpen er kommet. Her får du alle de gængse spil på heste, som du også kan finde hos Betfair, når du vil oddse. Der er rigtig gode odds at finde på Betfair hestevæddeløb generelt, så det er slet ikke en dårlig sportsgren at begive sig ud i.

Der findes mange forskellige spilmuligheder på Betfair hestevæddeløb, men de mest almindelige og kendte er Vinder og Plads. Vil du spille simple spil, er det derfor dem her, du skal have kig på. Laver du en kupon med et Vinder-spil, så gætter du på vinderen af løbet. En Plads-kupon vil derimod være et skud på, hvem der ender i top tre. Selvsagt har du større chance for at vinde i Plads-spillet, så oddset vil være lidt lavere, men det er et godt sted at starte for nye spillere. Du kan senere vælge at kombinere Vinder og Plads, så du altså oddser på den vindende hest og en anden hest, du mener, ender i top tre.

Kender du til fodboldens Den Lange fra Oddset, hvor du kan tippe mange kampe på samme kupon, så finder du ligeledes Raket-spillet hos Betfair hestevæddeløb betting. Raketten et spil, hvor du forudser mange forskellige udfald, og her kan du vinde store summer, hvis du er skarp, men det er svært at finde den rette kombination.

Du kan også vælge at spille Trio, hvor du forudser de heste, der vil ende som nummer et, to og tre – vel og mærket i den rette rækkefølge. I en kupon, hvor du spiller på Tvilling, skal du forudsige de to første heste over målstregen, og det behøver ikke være i den rigtige rækkefølge. Der findes altså spil i alle sværhedsgrader, og dette var blot de mest simple af dem. Nu rykker vi videre til de spil, hvor folk til tider stikker af sted med sekscifrede beløb.

Der findes nemlig en række kombinationsspil, når det kommer til Betfair hestevæddeløb, som kan være sjove at smide en skilling efter en gang i mellem. Du kan eksempelvis spille V65, hvor du skal forudsige vinderne af seks forudbestemte hestevæddeløb, eller du kan spille V86, hvor du skal forudsige vinderne af otte forudbestemte hestevæddeløb. Nu skal du altså pludselig være god og have en stor portion held, hvis du skal kende vinderen i så mange allerede udvalgte løb. Rammer du rigtigt, så kan du vinde rigtig store penge – det gjorde en dansker nemlig i år 2017 i spillet V64, hvor han forudså vinderne af seks forskellige løb og vandt knap 700.000 kr. Så blev det pludselig en god dag.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Betfair hestevæddeløb giver dig alt det bedste

Hos Betfair yder de virkelig hestesporten retfærdighed, idet du kan spille på alle de originale kombinationer, samtidigt med at du er online. Du kan tage spillene med på mobil og tablet, og du kan spille live, hvis du har lyst til det. Hos Betfair finder du udover hestevæddeløb også de gængse sportsgrene som fodbold, håndbold ishockey og mange flere. Derudover har de også de små sportsgrene som eksempelvis skak og esport, som dog kommer mere og mere frem i takt med livestreamingen også udbredes.

Og netop livestreaming er en vigtig ting, også i forhold til Betfair hestevæddeløb. Hvis man har smidt store penge på et løb, så vil man rigtig gerne kunne følge med i, hvordan det går. Og det er i høj grad muligt i dag, hvor der findes mange kanaler, hvor du kan følge med i hestevæddeløb. Her kan det være, at du skal ty tilbage til Danske Spils Dantoto, som har en stor platform for livestreaming af diverse hestevæddeløb.

De løb, som du kan spille på hos Betfair hestevæddeløb kan være i mange forskellige lande. Blandt andet kan du spille på løb i Sverige, Norge og Storbritannien. I Danmark har vi eksempelvis ni væddeløbsbaner til heste, mens Norge til sammenligning har 12, og Sverige har hele 35. Der er altså masser af løb at komme efter hos vores nordiske naboer. Hvis du gerne vil opleve et hestevæddeløb i virkeligheden, så har du forskellige muligheder landet over. Danmark har væddeløbsbaner i Billund, Nykøbing Falster, Skive, Odense, Aalborg, Aarhus, Bornhold, Charlottenlund og Klampenborg. Hvert år i juni afholdes der Copenhagen Cup på Charlottenlund Travbane.

Hestevæddeløb findes som forskellige sportsgrene, hvor den mest traditionelle er flat racing, hvor hestene løbet å en oval bane med en jockey på ryggen. Derudover kan der løbes spring, hvor der er forhindringer, eller trav, hvor jockeyen sidder i en vogn bagved hesten. Den mest populære og kendte travhest, vi har haft i Danmark, hed Tarok, og han indtjente mere end 2,8 millioner kr. fra år 1975-1980, hvor han vandt 111 løb.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Vælg Betfair hestevæddeløb

Nu er du blevet lidt klogere på Betfair og hestevæddeløb, og du har forhåbentligt lyst til at springe ud i eventyret. Vil du gerne starte blødt ud, så kan du spille en Harryboy, hvor eksperterne har sammensat en kupon til dig. Så får du både favoritter og underdogs på din kupon, så du stadig har mulighed for at vinde gode gevinster. Betfair hestevæddeløb er dermed en disciplin for alle, som gerne vil have en ny sportsgren at spille på. Det første du skal gøre er at sætte dig ind i reglerne og læse lidt om de forskellige heste og teams, og så er du klar til at satse din første kupon. Betfair er en kanon god udbyder af alle former for sportsgrene, og de har også masser at byde på, når det kommer til Betfair hestevæddeløb.

Skrevet af d.