Presse

Info til pressen

Gratispengespil.com er en af Danmarks største casinoportaler. Vi har et stort kendskab til spillebranchen i Danmark.

Vi oplever desværre, at spillebranchen som helhed kan være noget uigennemsigtig, og det vil vi gerne være med til at lave om på. Derfor stiller vi os gerne til rådighed for pressen med informationer, kommentarer og historier.

Siden Gratispengespil.com’s lancering i 2014, har vi oplevet en støt stigende interesse for online spil i Danmark, og der er kommet mange nye spiludbydere til.

Vi har fulgt udviklingen på nærmeste hold, og har undervejs erhvervet os en del teknisk specifik viden om både spil, bonusser og meget andet. Viden som vi gerne bistår med, hvis du som skribent søger udtalelser eller informationer til artikler.

Vi er også altid på jagt efter gode og sjove historier, så hvis du har et tip eller en historie du har lyst til at dele, så er du velkommen til at kontakte os.

Om Gratispengespil.com

Gratispengespil.com laver affiliate marketing for langt størstedelen af de danske spillesider, og har derfor et indgående indblik i både branchen som helhed, og hvad der rører sig generelt.

Vi er en af Danmarks største aktører indenfor affiliate marketing området, og Gratispengespil.com’s redaktion er baseret i København.

Kontakt

Du kan også kontakte Toke på Gratispengespil.com’s redaktion på mail: [email protected]

Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

Vi støtter:

csret sundt arbejdsmiljo