West Ham – Manchester City optakt, Premier League, 1. februar 2017

Dansk Premier League optakt: West Ham tager imod Manchester City i London

Dansk Premier League optakt: Ikke alt har været fryd og gammen for West Ham United, der rykkede ind på det Olympiske stadion i London i sommers. Efter en stærk sæson sidste år har virkeligheden på mange måder ramt West Ham, som i år både har haft problemer med at få spillet til at flyde på deres nye hjemmebane, ligesom den tidligere midtbane-darling Dimitri Payet er på vej til at skifte til Olympique Marseille. Dog har London-holdet, som er trænet af den karismatiske kroat Slaven Bilic dog fundet fødderne efter nogle problematiske måneder, og er så småt begyndt at spille godt igen. Bedst eksemplificeret af den skrøbelige, men giftige targetman Andy Carroll’s målform. Andy Carroll er startet 2017 ud med at score både flotte og vigtige mål. Men hvad så med Pep Guardiolas drenge Manchester City? Guderne må vide, at der ikke altid er medvind i den blå del af Manchester, og det på trods af at man har stort set ubegrænsede ressourcer at tære på fra deres pengemænd i Qatar. Dog er Manchester City pt. røget ud af Top 4 og holdet spiller meget op og ned. På visse dage når holdet rammer formen, så er de nærmest umulige at stoppe. Men på andre dage kan de tabe til alle hold. Derfor er Manchester City i år et svært hold at blive klog på. Men hvad skal man så spille på af odds i denne kamp og hvilke danske betting sider har de bedste spil på kampen?

Få din bonus hos 888Sport her!

Vi tror på Andy Carroll på tavlen

Pep Guardiola har i mange kampe valgt at stille med et centerforsvar bestående af den argentinske tonser med det linealfriserede skæg Nicolas Otamendi, samt den serbiske venstreback Kolarov, som ikke ser særlig komfortabel ud i rollen. Derfor kunne man sagtens forestille sig, at West Ham kan skabe problemer for Manchester City i kampen. Tidligere ville den mest oplagte målscorer givetvis have været den franske Judas, Dimitri Payet, men som landet ligger i dag, så er bedste bud på en West Ham målscorer Andy Carroll. Hos 888 Sport får man odds 9.00 på Andy Carroll som sidste målscorer, hvilket ikke er et dårligt bud, hvis West Ham skal op og jagte et resultat i slutfasen med mange bolde ind i feltet. Her kan den lange frontangriber virkelig gøre ondt på City-forsvaret.

Få din bonus hos 888Sport her!

Odds på uafgjort med et odds der er værd at spille på

Dansk Premier League optakt: Hvis man spiller på uafgjort med Andy Carroll som sidste målscorer som et kombinationsspil på 888 Sport, så får man et samlet odds på 39.15 på kampen. Det er naturligvis Manchester City som er favoritter til at vinde kampen, men det kunne dog snildt gå hen og blive en besværlig kamp for udeholdet fra Manchester. Så selvom West Ham United ikke er favoritter i kampen, så er et odds på 39.15 på et resultat som ikke er helt ude i skoven værd at forsøge, mener vi her på redaktionen. Dog kan man jo nøjes med at spille på at kampen ender uafgjort til odds 4.35, hvis man mener det er risiko nok at løbe. Det er helt op til hvor stor en betting bonus man vil gå efter.

Få 1000 kroner i velkomstbonus hos 888 Sport

Hos 888 Sport kan du få en velkomstbonus, hvis du er en ny spiller på den danske bookmaker. På din første indbetaling får du en 100% bonus, som går helt op til 1000 kroner. Det betyder simpelthen at hvis du indbetaler 1000 kroner på din første indbetaling, så er der 1000 kroner mere til dig i bonuspenge. Så kan du altså odds for 2000 kroner, og se om du ikke kan gange dine penge yderligere op. Bonusvilkår gælder for velkomstbonussen.

Spil på alle Premier League kampe hos 888 Sport

Dansk Premier League optakt: 888 Sport har odds og liveodds på samtlige kampe i Premier League og alle de andre store fodboldligaer i Europa. Hvis du kan lide at spille på sport, så er det en af de absolut største udbydere af odds og betting i verden. Du kan desuden spille på kampene både fra din mobiltelefon og fra din computer alt efter hvad du foretrækker. Derfor kan vi bestemt anbefale 888 Sport til alle sportsglade danskere, der gerne vil vinde nogle penge.

Få din bonus hos 888Sport her!