Onsdags Lotto siger farvel – Erstattes af Viking Lotto!

Onsdags Lotto skifter navn til Viking Lotto fra næste uge!

Da lottotallene i Onsdags Lotto blev udtrukket i går så var det for allersidste gang. For ifølge Herning Folkeblad, så kan man fra i næste uge så hedder lotto udtrækningen i midten af ugen nemlig Viking Lotto. Det er altså enden på en æra, for Onsdags Lotto har været et fast højdepunkt for mange danske lottoentusiaster lige siden det blev introduceret helt tilbage i 2001. Men her, 16 år efter er det altså forbi med Onsdags Lotto, og nu er det blevet tid til at der sker noget nyt. For der bliver heldigvis ved med at blive udtrukket Lottotal hver onsdag, men nu får det navnet Viking Lotto i stedet.

Onsdags Lotto vender tilbage til sit gamle navn

Allerede fra næste uge kan du spille med om 19 millioner kroner.

Hvis du synes at Viking Lotto lyder som et bekendt navn, så er det helt rigtigt. For fra 1993 og frem til 2001, hvor Onsdags Lotto kom til, så hed det faktisk Viking Lotto. Så det er som at træde tilbage til de gode gamle dage, når Viking Lotto vender tilbage. Om det bliver en succes i blandt de danske spillere er spændende at se, men det er i hvert fald en lovende gevinstpulje som man bydes på hos Viking Lotto, hvor du kan vinde noget af en jackpot!.

Fælles nordisk lotteri med minimumspulje stor gevinst

At Viking Lotto tager over for Onsdags Lotto er på mange måder en god nyhed for de danske spillere. For det betyder nemlig, at mindstepuljen stiger fra 5 millioner kroner og helt op til 19 millioner kroner ved hver udtrækning. Og hvis der ikke kommer til at være en vinder den ene uge, ja, så ryger puljen selvfølgelig videre til udtrækningen ugen efter. Så man kan fra den ene uge til den anden risikerer at der er næsten 40 millioner kroner til de rigtige vindertal. Dét er da noget man kan forholde sig til! Årsagen til at puljen stiger så meget er fordi, at Viking Lotto er en del af det nordiske lotteri, hvor også spillere fra både Norge og Sverige har mulighed for at spille med. Så der er altås bedre muligheder end nogensinde for at vinde rigtigt store gevinster i midtugen. Den første udtrækning i Viking Lotto finder allerede sted i næste uge.

Imens du venter på den næste trækning, så få din bonus hos Betfair Casino: Nye spillere får 300% bonus op til 2000 kr. + 20 gratis spins

Hent din bonus her!