Odds USA´s præsidentvalg 2016

Spil på det amerikanske præsidentvalg og vind penge

Odds på USA´s præsidentvalg. I november måned står det endelig på USA´s præsidentvalg, hvor de to tilbagevendende kandidater Hillary Clinton fra Demokraterne og Republikanernes Donald Trump skal have afgjort hvem der skal sidde i det Hvide Hus i de næste fire år. Inden valget står, så synes vi naturligvis at man bør sætte lidt penge på det, i det at mange af de danske betting sider i dag har odds på valget. Så hvorfor ikke tjene en skilling på det, og vinde en god betting bonus? Men hvor skal man placere sit spil. Udbyderne af dansk sportsbetting og politik er mange, og der er rigeligt med valgmuligheder. Derfor har vi sammenlignet oddsene på valget hos nogle af de største danske bookmakere lige her, så du kan se hvor du finder de højeste odds på de to kandidater.

hillary-clinton-vs-donald-trump-rack-up-additional-gratispengespil

Clinton er storfavorit i USA´s præsidentvalg på de danske odds sider

Efter de mange skandaler som der klæber til begge de to kandidater er det tydeligt at se, at de er gået hårdest udover den kontroversielle milliardær Donald Trump. De forskellige odds som der udbydes over hele linjen på de danske odds sider viser nemlig klart, at de har fidus til Hillary Clinton som USA’s næste præsident. Omvendt så er der lige pludselig rigtig gode odds at finde på, at Donald Trump vinder valget, og det kan være værd at overveje at spille på. Vi vil her præsentere et udpluk af de danske odds på præsidentvalget:

Unibet:
Hillary Clinton som vinder: 1.17
Donald Trump som vinder: 5.50

Bet365:
Hillary Clinton som vinder: 1.16
Donald Trump som vinder: 5.50

Nordicbet:
Hillary Clinton som vinder: 1.18
Donald Trump som vinder: 5.00

Jetbull:
Hillary Clinton som vinder: 1.16
Donald Trump som vinder: 5.50

Betfair:
Hillary Clinton som vinder: 1.18
Donald Trump som vinder: 6.00

Ikke stor forskel på oddsene på

Som det nok kan ses så er der i dette tilfælde ikke så stor forskel på oddsene, men der er dog op til 1.00 i forskel på oddsene hvis man spiller på Donald Trump. Så hvis man skal spille for en større sum, så vil vi da derfor anbefale, at man vælger Betfair til at spille på Donald Trump i dette tilfælde, da man der får det højeste odds.

betfair-sportsbook-gratispengespil usa´s præsidentvalg

Spil hos Betfair lige her!