Tottenham – Manchester City Spiltips

Spiltips Tottenham – Manchester City er et tidligt topbrag i Premier League

spiltips Tottenham Hotspur v Manchester City - Barclays Premier League - White Hart Lane - 26/9/15 Tottenham's Erik Lamela in action with Manchester City's Fernando Action Images via Reuters / Tony O'Brien Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Tottenham Hotspur imod Manchester City i Premier League på White Hart Lane den 26/9/15

Spil på kampen hos Unibet!

Spiltips Tottenham – Manchester City. To af den engelske Premier Leagues øjeblikkelige tophold tørner søndag sammen i et topbrag i den bedste engelske liga. Der er tale om et Manchester City hold, som der under den nye træner Pep Guardiola har gjort rent bord i ligaen, med 6 sejre i de 6 første kampe. Tottenham er dog ikke et hold man kører over, og de er i skrivende stund på en andenplads efter Manchester City efter at have vundet 4 kampe og spillet to uafgjort. Der er altså tale om to hold der ikke har tabt endnu, og det bliver spændende at se om denne statistik bliver brudt for det ene af de to hold på søndag. På de danske betting sider er der selvfølgelig masser af gode muligheder for at finde odds på kampen, så man selv kan spille med om de gode penge som et godt bet vil udløse. Så hvis du godt kunne tænke dig en betting bonus, så er det altså bare med at få spillet på kampen og du kan jo bruge vore spiltips. Og hvorfor ikke gøre det over internettet? Pengespil på nettet og udbuddet af danske odds sider har nemlig aldrig været mere attraktivt for spillerne. Vi har her på Gratispengespil.com sat vores spilekspert på opgaven at finde gode odds på realistiske sportsvæddemål på kampen, så prøv dansk sportsbetting af og spil med om den gode odds bonus.

To hold i storform

Både værterne fra Tottenham og gæsterne fra Manchester er to hold der har vist storform i sæsonindledningen i den hjemlige liga. Manchester City har med en særdeles giftig offensiv hamret 18 mål ind allerede, mest af alle, og de har med Sergio Aguero nok Premier Leagues bedste angriber. Tottenham er uden den skadede Harry Kane i kampen, men i fraværet af den veltalende engelske angriber har sydkoreanske Son taget over som holdets målscorer med stor succes. Samtidig har Spurs også det gumpetunge hollandske nyindkøb Vincent Janssen med, som formentlig får chancen i front fra start. Selv om han indtil videre mere ligner en spiller der ikke helt har vænnet sig til niveauet i Premier League må det understreges at han er en mand med mål i støvlerne, og som blev topscorer i den hollandske æresdivision i sidste sæson. Så det kan være, at han får hul på bylden i denne kamp og scorer. Vi tror i hvert fald på, at man kan se frem til et målrigt opgør på søndag, hvor der er gode chancer for at begge hold kommer på måltavlen.

Vores spilforslag på kampen

sterling gratispengespil.com spiltips tottenham

Spil på kampen hos Unibet!

I en kamp mellem to hold i form tror vi på, at det ender med en pointdeling i London. Vi tror dog samtidig på, det kan gå hen og blive en målrig kamp, hvor resultatet 2-2 ikke er urealistisk. Derfor foreslår vi et kombinationsspil hvor man spiller på at der kommer over 3.5 mål i kampen og at resultatet bliver en uafgjort. Hvis man spiller det som et kombinationsspil får man odds 10.12 på sit bet hos Unibet! Så det er jo noget af en bookmaker bonus man kan vinde der! Således er vores spiltips Tottenham – Man City til denne kamp.

Hvad tror du kampen ender?

Spil på kampen hos Unibet!