Spiltips Premier League 2016

Spiltips premier league – Målrig affære i vente på Anfield

Den kommende rundes Premier Leagues program byder på mange spændende kampe. Og selvom mange snakker om det dystre London derby, der udspiller sig på Emirates lørdag aften kl. 18:30 mellem Arsenal og Chelsea, skal man ikke glemme det gode, gamle, klassiske opgør mellem Liverpool og Hull, der har kick off kl. 16:00 på lørdag. Et opgør, der ligner en klar udradering af gæsterne fra Hull City.

Dog skal man ikke glemme, at Liverpool kun har vundet 1 af de seneste 5 opgør mod oprykkerholdet fra det østlige England. Hull City kom faktisk også meget fint fra land i den indeværende sæson, da man vandt de første to kampe over mestrene fra Leicester og de walisiske drenge fra Swansea. Sidenhen har man dog kun formået at skrabe 1 point hjem i 3 kampe, hvilket vi forventer, at Liverpool vil udnytte. Liverpool har hentet 13 ud af 15 mulige point i de seneste 5 kampe, hvor offensive spillere som Coutinho, Sturridge, Firmino, Sadio Mané og Lallana alle har vist, at der bliver kamp om målene i den røde trøje fra Merseyside. Vi har sendt en spileksert til Liverpool, hvorfra I får et par dugfriske spilforslag.

spiltips premier league gratispengespil sms

Spiltips premier league – Mål i begge ender

Det evige emne, når man snakker om Liverpool, er deres stadigt ustabile forsvar. Liverpool er stadig uden clean sheet i den hjemlige liga, hvilket vi forventer, ikke kommer til at ændre sig I denne omgang. Hertil må vi konstatere, at Hull City har scoret i 4 af 5 Premier League kampe, hvilket beviser, at de tilmed har øje for målet i den rigtige ende. Hvorvidt Livepool scorer eller ej, er næsten omsonst at diskutere.

Omvendt ligger der altid en skuffelse i horisonten for de røde drenge, hvilket samtlige bookmakere også er klar over. Ligesom man bedst tror, at Liverpool cruiser videre, er det som om, at holdet ser sort mod selv den nemmeste modstander. Derfor spiller vi heller ikke på, at Liverpool vinder kampen, da oddset for en hjemmesejr er tarveligt lavt.

Vi har altså fanget et spil på Unibet Sport, der lyder, at man kan få odds 1.98 på, at begge hold scorer når som helst i kampen. Dette lyder umiddelbart ikke som et højt odds alene, og derfor anbefaler vi, at du kombinerer det med et andet odds på din danske bookmaker side, der sender din kupon helt i vejret.

Da vi nødvendigvis skal have oddset lidt højt op, så vi kan vinde den store gevinst, skal vi også satse lidt. Dog vurderer vi, at Snodgrass som målscorer når som helst i kampen til odds 7.5 på Unibet, er et rigtig godt odds. Den farlige offensivspiller har scoret 3 mål for tigrene indtil videre og er samtidig deres førstevalg på straffesparkspletten. Her kan man sige, at starter Alberto Moreno inde for Liverpool, er chancen for et straffespark til gæsterne temmelig stor.
Hvem der scorer for Liverpool er ikke til at sige, da offensiven står i kø for at sparke bolden ind for tiden. Derfor smider vi en kombinationskupon på højkant, der lyder, at begge holder scorer til odds 1.98, og hvor Snodgrass scorer når som helst til odds 7.5. Samlet giver det betting bonus på 14.85. Held og lykke på hvilken som helst dansk sportsbetting side, du vælger. Hos Unibet Sport har du også mulighed for at bette på farten, med deres mobil betting app. Det var alt om vores spiltips Premier League for denne gang. Hold dig opdateret med vores betting og casino nyheder her på siden.

Brug vores spiltips til premier league hos Unibet Sport