Spilforslag Premier League

Vi tror på at Liverpool får en svær kamp

Spilforslag Premier League. Spil på Liverpool der tager imod West Bromwich Albion. I sidste sæson havde holdet fra Anfield det hårdt imod de hårdt kæmpende West Bromwich spillere, som der under træneren Tony Pulis har formået at stable noget af et betonforsvar på benene. Det er ikke sexet fodbold WBA praktiserer, men det har vist sig at være uhyrligt effektivt, og samtidig så er West Bromwich Albion et hold som kender sin besøgelsestid, og især er giftige på dødbolde. Men hvad skal man spille på kampen? Vi har gransket de danske odds sider, for at finde ud af hvor man finder de højeste odds og hvor man kan vinde den bedste odds bonus.

spilforslag premier league

Spil på Liverpool – WBA hos 777 Sportsbet

Spilforslag Premier League – Nacer Chadli som første målscorer giver et højt odds!

En af de nye danske betting sider er 777.dk, som er kommet til, og som der har formået at gøre et positivt indtryk på os. På 777 Sportsbet kan du finde et spil, som vi har lidt fidus til. Det drejer sig om at man kan spille på at West Bromwich Albions brandvarme topscorer Nacer Chadli åbner for målscoringen i kampen. Det formåede han i sidste uges opgør mod Tottenham, ligesom han har scoret 4 mål i dette års Premier League allerede. Samtidig har Liverpool indtil videre haft umanerligt svært ved at undlade at lukke mål ind i denne sæson, og den nye tyske målmand Loris Karius har set meget lidt overbevisende ud. Især på indlæg. Indlæg som må siges at være de store West Bromwich spilleres styrke, da de scorer de fleste af deres mål på dødbolde og indlæg. Derfor tror vi også på, at der er gode chancer for, at Liverpool kommer bagud i kampen, og det kan meget vel være Nacer Chadli der scorer. Nacer Chadli som første målscorer i kampen kan man få odds 15.00 på hos 777 Sportsbet, og det anser vi som et fornuftigt spil. Derfor anbefaler vi også at man spiller på kampen hos 777 Sportsbet, da man her kan vinde en glimrende bookmaker bonus på kampen.

Liverpool klare favoritter, men oddset er for lavt

spilforslag premier league liverpool

Spilforslag Premier League. Det siger måske næsten sig selv, at Liverpool er de klare favoritter i hjemmekampen mod West Bromwich og det kunne da meget vel ende med en hjemmesejr. Men med et odds på omkring de 1.20 på en hjemmesejr er der ikke meget at vinde på dette spil. Dog skal man huske at man sagtens kan vinde en god betting bonus på vores spilforslag Premier League, fordi at Nacer Chadli som første målscorer sagtens kan blive en realitet selvom Liverpool måske vinder kampen i sidste ende. Er du enig i vores bud på kampens resultat?

Vores spilforslag:

Nacer Chadli som første målscorer til odds 15.00

Spil på Liverpool – WBA hos 777 Sportsbet