Spil på Premier League: Arsenal-Swansea City

Spil på Premier League: Arsenal-Swansea City kan blive en overraskelse

spil på premier league 2016
Spil på Premier League hos Bet365 Sport!

Spil på Premier League: Det evigt floppende top 4 mandskab Arsenal tager i weekenden i mod walisiske Swansea City på Emirates Stadium i Premier League i en kamp hvor vi fornemmer sensationen lurer. Selvom de besøgende walisere har haft det svært i starten af sæsonen, og pt. befinder sig i den tunge ende af tabellen, så har Swansea historisk set et godt tag på Arsenal i London, og er således ubesejrede i de to holds seneste fire møder på Emirates. Ydermere så er Swansea gennemsnitligt set det hold som Arsenal har fået færrest point mod på hjemmebanen. Vi tror derfor at det kan gå hen og blive en mere kompliceret eftermiddag for Arsenal end man umiddelbart skulle tro, hvis man blot kigger på tabellen. Derfor er der da også gode grunde til at gå efter en stor betting bonus ved at finde nogle gode spil på kampen på en af de danske odds sider.

Swansea sejr giver 11 gange pengene igen på Bet365

spil på premier league odds bonus
Spil på kampen hos Bet365 Sport!

Swansea City har netop fået ny træner ind, og det er den erfarne amerikaner Bob Bradley der har taget over. Faktisk er det hans første kamp i spidsen for svanerne. Derfor er der så meget desto mere grund til at tro på, at der kan være en god odds bonus at hente på kampen på flere af de danske betting sider.

Hvad angår kampen, så ser man ser ofte en tendens til at spillere kæmper lidt ekstra når der kommer en ny træner, alle starter på en frisk og alle skal bevise noget overfor træneren. Derfor kan man i hvert fald forvente at Swansea vil presse Arsenal og kæmpe for hver en bold i 90 minutter, og et højt pressende hold er virkelig noget der tidligere har vist sig at kunne de kue de højt betalte skøjteprinsesser fra det nordlige London. Derfor tror vi faktisk godt på at Swansea kan hive en hårdt tiltrængt sejr hjem i lørdagens kamp, og det er der rigtigt mange penge at vinde på hos de danske bookmakere. Hos Bet365 får man faktisk pengene hele 11 gange igen på kampen hvis man spiller på at Swansea trækker sig sejrrigt ud af opgøret, og det tror vi på kan være et rigtigt fornuftigt spil på kampen. Selvfølgelig skal det understreges at Arsenal naturligvis må betragtes som favoritter, men odds 11.00 er så højt et odds, at man om ikke andet bør gå efter overraskelsen, som måske ikke er så langt væk som oddset indikerer. Så det virker som et fornuftigt pengespil på nettet.

Hvad tror du kampen ender og hvad synes du om dette spil på Premier League?

Spil på kampen hos Bet365 Sport!