Premier League spiloptakt

Premier League spiloptakt: Liverpool – Manchester United

En af den engelske Premier Leagues absolutte klassikere og nok det største rivalopgør i England er kampe mellem Liverpool og Manchester United. Englands to mest vindende klubber skal mødes på Liverpools hjemmebane Anfield, og der skal du selvfølgelig se om du ikke kan vinde den store danske betting bonus. Derfor kan du her finde vores forslag til hvad der kommer til at ske i kampen mellem de to giganter.

Premier League spiloptakt – Tæt opgør i vente

Over de senere år, så har Manchester United haft et overtag i Premier League sammenhæng, hvor de har vundet de seneste 4 kampe, men til gengæld blev de så ekspederet ud af Europa League af Liverpool i foråret, i hvad der er de to klubbers seneste to indbyrdes møder.

Nuværende form

En af de mest oplagte ting at undersøge i forhold til hvad man skal spille på kampen er selvfølgelig at kigge nærmere på, hvordan de to hold hver især spiller for tiden. Pt ligger Liverpool på en fjerdeplads efter 7 kampe med 16 point, og Manchester United befinder sig på en 6. plads med 13 point. Dermed lyder det måske som om at begge hold har haft en nogenlunde ensartet sæsonstart, da de begge ligger tæt på hinanden lige bag de øverste, men der er dog væsentlig forskel på den modstand som holdene hidtil har mødt.

Manchester United hardog mødt Manchester City, som de dog tabte til på Old Trafford, men ellers har det fortrinsvis været de forventede midterhold og bundhold de har spillet mod. Liverpool har haft en noget vanskeligere sæsonstart på papiret med udebaneture til både Arsenal, Chelsea og Tottenham, men de har trukket sig ubesejret ud af disse med to sejre og en uafgjort. Derfor er det altså et hold som formår at gøre livet svært mod de gode hold, hvorimod Liverpools udfordring nærmere består i at dirke de mindre hold op, hvis de stiller sig dybt.

Derfor kunne man også forestille sig at en garvet taktiker som Mourinho, som er Uniteds træner, kunne finde på at stille sig dybt og forsvare og forsøge at frustrere et Liverpool hold der formentlig vil gå offensivt til værks. Derfor kan det meget nemt gå hen og blive en målfattig kamp, hvilket man kan spille på inde på den danske bookmaker Jetbull Sport. Hvis man tror på, at det bliver en kamp med under 1,5 mål så kan man få odds 4.00. Det er dog lige i underkanten hvis man gerne vil vinde den helt store odds bonus, og derfor foreslår vi, at man også placerer et spil på kampens første målscorer.

Milner på straffe er et frækt bud på kampens første målscorer

Hvis man kigger på de mest oplagte målscorer fra begge hold, så vil de fleste nok kigge på enten Zlatan, Rashford, Sturridge eller Coutinho og derfor er odds på dem som første målscorere lige lave nok. Vi foreslår derfor, at man sætter et frækt spil på James Milner som første målscorer til odds 17.00 inde på den danske betting side Jetbull Sport.

Den erfarne englænder spiller godt nok venstre back, men han er fast straffesparksskytte. Og i en kamp hvor det formodes at Liverpool vil angribe, så kunne vi godt forestille os, at der ville blive dømt et straffe til hjemmeholdet, som Milner ville tage sig af. Desuden er odds 17.00 så højt et odds at det nærmest ikke kan betale sig at lade være med at gå efter denne bookmaker bonus. Hvad tror du kampen ender? Spil på kampen hos Jetbull Sport i dag!

jetbull sport gratis spil Premier League spiloptakt

Spil på kampen hos jetbull sport