Premier League odds: Chelsea – Tottenham

Premier League spilforslag: Chelsea – Tottenham, november 2016

premier league spilforslag

Spil på kampen hos Betsafe lige her!

Premier League spilforslag: Lørdag er der atter storkamp i Premier League i kampen mellem det øjeblikkelige førerhold Chelsea og London-rivalerne fra Tottenham Hotspur, som der i de senere år har nærmet sig den absolutte top i England, eksemplificeret i sidste års flotte tredjeplads i Premier League. I år virker det dog som om, at styrkeforholdet mellem Tottenham og Chelsea falder ud til Chelseas fordel, for de har set uhyggeligt stærke ud. Over de seneste 6 kampe har de gjort rent bord i ligaen og endda heller ikke lukket mål ind overhovedet. Derfor er de da også i øjeblikket 1’ere i tabellen og meget tyder på, at der skal noget specielt til at slå dem i år, nu hvor de virkelig har fundet formen. Tottenham er lidt den omvendte historie. Sidste år spillede de fantastisk og var i lang tid førsteudfordrere til Leicester i kampen om titlen. I år har de dog haft problemer med at finde vej til målet, og selvom Spurs faktisk er det eneste ubesejrede hold i ligaen, så har de spillet mere uafgjort end vundet. Desuden er de røget ud af Champions League på røv og albuer efter to nederlag mod Monaco, og efter at have tabt til Leverkusen i gruppespillet. Vi har derfor tiltro til Chelsea i lørdagens kamp, og har gransket de danske odds sider, for at finde ud af hvilke bets der giver den bedste betting bonus på kampen.

Det ligner en overbevisende Chelsea sejr

premier league spilforslag odds bonus

Spil på kampen hos Betsafe lige her!

Vi tror på Chelsea, og vi har kigget de danske bookmakere igennem for at se, hvad man kan få i bookmaker bonus på denne kamp. Chelsea betragtes af bookmakerne som ret klare favoritter, og inde på Betsafe kan man eksempelvis få 1.73 for en hjemmesejr. Det er ikke helt nok synes vi, og derfor foreslår vi, at man laver et kombinationsspil. Man spiller både på Chelsea som vindere, og så spiller man på at Chelsea vinder med to mål eller mere til odds 2.85. Hvis man kombinerer de to bets så får man sine penge 4.93 gange igen inde på Betsafe, og det på et spil som må siges at være rimeligt sandsynlige Premier League spilforslag.

Man kan desuden også overveje at spille på Diego Costa som målscorer i kampen, hvis man vil øge sit odds yderligere. Diego Costa er ligaens topscorer, og han er i brandvarm målform med hele 10 Premier League mål indtil videre i sæsonen. Derfor kan dette også vise sig at være et godt spil, som giver en fornuftig betting bonus på Betsafes danske betting side.

Spil på kampen hos Betsafe lige her!