Premier League odds: Southampton – Chelsea

Premier League odds: Contes mandskab får det afgjort ikke nemt

premier league odds

Prøv lykken hos betting siden 888sport her!
Premier League odds. To spændende hold i god form står overfor hinanden, når Southampton tager imod de blåblusede pizzabagere fra Chelsea. En kamp der virkelig kan svinge begge veje, og hvor udfaldet kan være noget svært at forudsige, hvis man skal kaste sig over noget dansk sportsbetting. Det har vi nu gjort alligevel, og det kan du læse meget mere om herunder, hvor vi kommer med forslag på de bedste chancer for at vinde en odds bonus på de danske betting sider.
Chelsea, der i sandhed er kommet i omdrejninger, står overfor en stor prøve, når de gæster St. Marys i det sydlige England. Southampton er nemlig ubesejret i deres seneste 9 hjemmekampe, hvorfor St. Marys efterhånden må takseres som værende det ”fortress”, som mange engelske hold drømmer om at have. Omvendt kommer Chelsea med 3 Premier League sejr inklusiv 3 clean sheets i bagagen, hvilket ligeledes må anses som et hold i god form. Her husker vi nok mest af alt den underholdende kamp mod Manchester United. Derfor bliver det, som sagt, en tæt og usikker kamp på odds kuponen. Men som Thomas Mygind sagde; ” Intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet. Og det gør vi her på redaktionen.

Det læner sig unægtelig op ad en uafgjort

De mange tips på denne kamp, som du finder rundt omkring på de online betting sider i Danmark, har et overordnet tema tilfældes. Den her kamp bliver utroligt tæt! Det tror vi også på, da begge hold vil finde krydset meget belejligt, qua de to holds stærke statistikker på det sidste. Vi tør derfor godt denne gang satse på det altid usikre kryds, da kampen skriger efter det. Chelsea så nemlig også noget usikre ud mod midtugens EFL kamp mod West Ham. En kamp, som Chelsea burde tage seriøst, qua deres manglende tilstedeværelse i Europæisk Fodbold. På 888sport får du odds 3.40 på, at de to hold deler i porten. Det kan vi godt skrive under på, og er vores bud på et Premier League odds der kan give en god betting bonus.

Costa bringer Chelsea foran

premier league odds
Med sine 7 må i Premier Leagues topper den altid tændte pizzabager topscorerlisten. Derfor ser vi også Diego Costa som målscorer af kampens første mål. Det giver på 888sport odds 5.0, hvilket bestemt er et fint odds på en spiller, der scorer mange mål. Hvis du således kombinerer disse odds, hiver du odds 17.0 hjem på en svær kamp. Hvis du er til det lidt lettere og mindre risikable spil spil, kan du bare lade være. På den måde vinder du bare ikke noget, når du spiller pengespil på nettet på Premier League odds.

Prøv lykken hos betting siden 888sport her!