Manchester United – Sunderland, December 2016

Premier League Boxing Day: Spændende kamp på Old Trafford anden juledag

Premier League Boxing Day: På den traditionsrige Boxing Day, som ligger på anden juledag, tager Manchester United imod upåagtede Sunderland, der gæster turisternes højborg Old Trafford. Det ligner på papiret en klar sejr til hjemmeholdet, der har fundet formen de sidste par måneder. Dog skal man aldrig afskrive spænding og overraskelser på en af juletidens vigtigste datoer i Premier League, hvorfor vi hellere må kigge på, hvor vi kan finde et odds, der er værd at smide penge efter. Vi har kigget de danske betting sider igennem for at finde ud af hvad der giver de bedste odds og som samtidig er sandsynligt.

Spil hos 888 sport

Jermain Defoe er først på pletten i kampen

Den stolte hjemvendte englænder ligner manden, der skal redde et Sunderland hold, som igen i år ligger til nedrykning ved juletid. Vi må forvente, at Sunderland vil kommende bragende ud til opgøret, i håbet om at få et hurtigt mål, der kan holde de røde djævle fra fedtefedet i de resterende mange minutter af kampen. Det kan lyde usandsynligt, men hvis man kigger på Uniteds forsvar, så er det imponerende, at der ikke er gået flere mål ind bag en kæde, der består af en grim konfirmand i Phil Jones, og en argentinsk skurk med to uforløste røde kort i bagagen. Marcos Rojo burde i to kampe i streg været blevet smidt ud. Han virker overtændt, og kampen mod Sunderland kunne nemt ende i et straffespark i første halvleg, der bliver omsat til mål af Jermain Defoe. På 888sport får du odds 11.0 på, at Defoe scorer første mål, hvilket er det bedst odds, vi kan få øje på, hvis overraskelsen skal finde sted. Så den betting bonus kan man overveje at gå efter.

United tager sejren hjem i anden halvleg

Spil hos 888 sport

Vi er heller ikke i tvivl om, at United nok skal hive sejren hjem på hjemmebanen. Dog tror vi ikke på, at det allerede bliver i første halvleg, at de cementerer sejren. Vi tror på, at United får udlignet Sunderlands overraskende føring i første halvleg, og kampen derfor står 1-1 i pausen, inden de røde trøjer skal ud og skrive autografer til de mange turister der har rejst langt, for at se deres idoler. Igen på 888sport får du odds 4.1 på, at kampens odds ved halvleg/fuldtid ender X1 (kryds ved halvleg, hjemmesejr ved slutfløjt). Sunderland virker ganske ikke som et hold, der kan vinde kampe for tiden. Dog skal de have kredit for at ville kæmpe for deres fans og for en manager, hvis sæde er varmere end Louis Van Gaals sæde nogensinde var i United.

Den svenske angriber er på pletten igen

Zlatan ligner bare ikke en mand, der er 34, fed og færdig. Han spiller som han altid har gjort, hvorfor han nærmest også er garant for mål i alle kampe. Mål fra den langhårede Volvo vil i denne kamp ikke være nogen undtagelse, hvorfor vi må kigge på, hvad oddsene er for det. Vi finder igen på 888sport, at hvis Zlatan scorer som sidste målscorer, så får du odds 3.35.

Dette er blot få af en række mulige udfald for dagens kamp. Men hvis du vil have lidt spænding og lidt højere odds, så kig nærmere på de ovenstående bud, og vind penge på sportsbetting. Held og lykke med at spille på Premier League Boxing Day!

Spil hos 888 sport