Online betting tips – Athlético Madrid vs Bayern München

Athlético Madrid vs Bayern München –  online betting tips 2016

Sidste års seminfinalister fra Champions League mødes i midt ugen i den prestigefyldte turnering, hvor Atlético er værter, og tyskerne fra pølsens hjemsted München lægger vejen forbi. Der er på det umiddelbare papir lagt i ovnen til en kæmpe kamp, der rydder sendefladen rundt omkring i verdens fodboldstuer. Man skal dog ikke glemme, hvor mange CL kampe på Vicente Calderón, der er gået i vasken efter 90 røvkedelige minutter. Vi står med to hold, der begge til sidst står til at gå videre på 1. og 2. pladsen. Hjemmeholdet har ikke tabt i indeværende sæson, hvilket nødvendigvis skal med i regnestykket, når vi placerer vores online betting tips 2016 på en de danske betting sider.

online betting tips gratispengespil

brug vores online spil tips hos cashpoint sport

Atlético Madrid har igennem mange år i CL efterhånden vist, hvad de er i stand til, og hvor stabile de er – især på hjemmebane. Bayern har, ikke uventet, også leveret en solid start på sæsonen, med 8 vundne kampe i streg i alle turneringer. Sidste gang de to mødtes, gik Atlético, med en samlet score på 2-2, videre på reglen om udebanemål. Dette er alt sammen spekulationer, men vi forudser en stille kamp på grønsværen, da vi stadigvæk er tidligt turneringen.

Atlético vinder 1. halvleg, men kampen ender uafgjort

Med disse to mandskaber har vi to af de stærkeste defensiver i Europa. Derfor tror vi heller ikke, at der bliver scoret mange mål i kampen. Dog finder vi på Cashpoint, et af de førende danske odds sider, ganske fine online betting tips, som vi bliver nødt til at prøve af. Hos Cashpoint Sport får du odds 16.0 på, at Atlético Madrid hiver en halvlegsføring hjem. Dog forventer vi, at de bliver udlignet af et kynisk Bayern München hold i kampens anden halvleg efter et større pres, hvor de spanske hjemmedrenge bliver presset helt i bund. Dette odds er selvfølgelig for dig, der godt kan lide det høje og lidt risikable odds. Derfor skal vi selvfølgelig også lige placere et andet og mere sikkert odds hos en dansk bookmaker side.

Det ender uafgjort i Madrid

Vi forventer ikke, at kampen onsdag aften bliver nogen særlig livlig affære, da begge hold kan være ganske tilfredse med et uafgjort resultat. Derfor skærer vi lige hjemmeholdet føring ved halvlegen fra, og blot placerer et uafgjort resultat til odds 3.15. Det odds finder vi på Cashpoint Sport, som også er en de fremadstormende danske sportbetting sider i Danmark. Det er en svær kamp at forudsige, hvorfor vi holder den på uafgjort. Et ganske fint resultat for to hold, der begge går efter førstepladsen, og helst ikke kan tåle at tabe.