Online betting på vej til Indien

Indien vil legalisere online sports betting

Online betting på vej til Indien: I Indien har man i mange ikke formået at komme den illegale sportsbørs til livs. Man har estimeret, at det illegale betting marked er mere end 150 milliarder USD værd. En pengesum, der år efter år lander i de forkerte hænder! Nu vil Indien kigge mod Storbritannien, som de mener, har fundet vejen til et perfekt online betting system med stærke betting bonusser.

Man vil bruge indtægten til at styrke sport og andre aktiviteter i Indien

Der er enormt stor passion for sport i Indien, og især cricket kan få nationen helt op i det røde felt, hvilket også kan aflæses på det illegale børsmarked, hvor flere milliarder hver år spilles på den stole nationalsport. Den eneste undtagelse på sportsbetting i Indien er hestesport, der er legalt at spille i Indien. Beskatningen af disse gevinster ligger på 28%. Hvorvidt det forventes at være det samme på øvrige fremtidige legale online markeder, er endnu uvist.

Sports betting skal fremme turismen i Indien

Der har i mange år være mange gode grunde til at tage på ferie til Indien, men nu hvor pengespil på nettet kan komme på tale, kan nu finde en flere. Det er nemlig altid sjovt at bette lidt på de lokale sportsgrene, når man besøger nye lande og kulturer. Det kan i fremtiden endelig bliver en realitet i Indien, så det ikke kun er hestesport, du kan vinde penge på. Det bliver jo også automatisk sjovere at gå til live cricket på et stadium med 100.000 skrigende fans, hvis du har lagt en lille portion penge på kampen. Det bliver spændende at følge fremover og vi vil her på siden holde jer opdateret om udviklingen på området. Ikke desto mindre er vi her på Gratispengespil meget begejstrede over, at det kan blive aktuelt fremover. Så går turen nok snart til Indien!