Oddsforslag: Swansea – Manchester United

Manchester United skal til Wales i kampen om at hænge på i toppen

oddsforslag swansea manchester united odds bonus

Spil på Swansea – Manchester United hos 888 Sport!

Oddsforslag:Efter en lovende sæsonstart er det vist ikke nogen overdrivelse at konstatere at Manchester United er kommet i problemer. Oven på en frugtesløs oktober, hvor man formåede at score 1 mål, og få sammenlagt 3 point som følge af 3 uafgjorte kampe skal Manchesterholdet søndag til det sydlige Wales for at forsøge at vinde mod et Swansea hold i problemer. Men hvordan kommer det så til at gå? Vi har kigget på kampen og gennemgået de danske betting sider, for at finde et bet, som kan give dig så god en betting bonus som muligt.

Manchester Uniteds scoringsproblemer

En af de store problemer som United pt. oplever er at de har uhyggeligt svært ved at få prikket bolden ind. Således har den svenske målmaskine Zlatan nu ikke scoret i sammenlagt 10 kampe i træk, og som før nævnt fik holdet blot scorer én enkelt kasse i Premier League i oktober. Den faldt i kampen mod Stoke, hvor det dog ikke blev til 3 point, da den walisiske Jesus-lookalike Joe Allen endte med at udligne til sidst. Disse scoringsproblemer tror vi kan gøre sig udslagsgivende imod Swansea, der givetvis vil lade Manchester United dominere kampen og satse på kontraangreb. Derfor kan man godt risikere at se et Man United hold der bliver frustreret over, at de ikke kan låse Swanseas defensiv op, og deres chance for at afgøre kampen kan sagtens ende med at være på en dødbold eller ved en tilfældighed. Dog skal det siges, at der ikke er meget der går Swanseas vej i denne sæson heller, og de befinder sig i skrivende stund i nedrykningssuppedasen, efter at have skrabet sølle 5 point efter 10 kampe. Derfor tror vi også på at Manchester United i sidste ende vinder, dog næppe ved at spille champagnefodbold. Hvilke odds bonusser skal man så gå efter når man skal spille på kampen? Vi har kigget og sammenlignet mellem flere af de danske bookmakere, og fundet vores oddsforslag på kampen.

Oddsforslag: Zlatan scorer første mål

oddsforslag betting bonus

Spil på Swansea – Manchester United hos 888 Sport!

Vi tror på at Zlatan kommer i gang igen mod de modløse Walisere, og det kan meget vel ske efter et indlæg. Derfor foreslår vi at man spiller på Zlatan som første målscorer til odds 4.40, hvilket må siges at være en pæn betting bonus, sandsynligheden taget i betragtning. Det er også en drømmekamp for en stor boksangriber, i og med at det meste af spillet må formodes at komme til at foregå omkring Swanseas mål, hvor Zlatans fysiske styrke kan gøre ondt på Swansea. Oddset er fundet hos den store danske bookmaker 888 Sport, hvor man kan finde alle tænkelige spil på kampen, eller man kan følge vores oddsforslag.

Hvad tror du kampen ender med? Giv dit bud i kommentarfeltet!