Odds tips: Arsenal – Tottenham, Premier League 2016/17

Odds tips: En tæt kamp i vente på The Emirates

Odds tips: Når slaget om Nord-London venter i weekenden, skal man virkelig være en kølig fodboldskid for ikke at glæde sig en hel del. Sidste års anden og tredje plads tørner søndag sammen på Emirates, hvilket vores odds eksperter her på Gratispengespil.com har kigget lidt på.
Når disse to hold mødes igen på søndag, er det måske med en endnu større intensitet og stolthed, end man har set tidligere. Tottenham er nemlig de senere par år begyndt at drille toppen af den engelske Premier League, hvorfor slaget mod ærkerivalerne pludseligt betyder mere, end blot ydmygelsen og stoltheden omkring, hvem der er kongerne af Nord-London anno 2016. Tottenham’s senest formkurve tæller faktisk 4 uafgjorte og et nederlag til Liverpool, hvilket samlet set har givet en række meget tætte fodboldkampe for de hvide matroser. Arsenal derimod er inde i en kanon stime af sejre, der kun er afbrudt af en dårlig uafgjort kamp mod Middlesbrough i den hjemlige liga. Her kan man ligeledes tilføje, at de to hold har spillet uafgjort i de to seneste opgør i Premier League. Men hvad giver det så i odds bonus, hvis man sammenligner lidt rundt på de forskellige danske betting sider? Vi har taget et kig og kommet med vores forslag på et godt bet til en solid betting bonus.

odds tips arsenal tottenham

Spil på Arsenal – Tottenham hos Betfair her!

Odds tips: Arsenal løber med en smal sejr

Selvom at vi forudser en tæt og spændende kamp, er vi nu ikke helt i tvivl om, at Arsenal på hjemmebane løber med den vigtige sejr og de tre point, der sender dem videre mod den eftertragtede top tre, som de, traditionen tro, forlader igen efter jul. Akkurat, som de plejer. Det ændrer dog ikke på den stime, som de rød og hvidblusede kanoner er i, og som tager dem med videre mod et Tottenham hold, der ikke ser ligeså skarpe ud, som de gjorde efter de første 5 runder i ligaen. Dertil har Arsenal også fået en ekstra dags restituering fra Champions League midtugen, hvor Tottenham først spiller onsdag aften hjemme mod Leverkusen. På Betfair får du et ganske udmærket odds på, at kampen i halvlegen står uafgjort, men som Arsenal i anden halvleg tipper til deres fordel og vinder. Uafgjort/Arsenal giver odds 5.0 på kuponen og er slet ikke urealistisk, i vores optik. Det er et fornuftigt spil, og til en fornuftig gevinst, hvad angår dansk sportsbetting.

Den brandvarme Özil kan afgøre kampen til sidst

odds tips arsenal

I tirsdagens bulgarske bunkepul så vi, hvorfor tyske Mezut Özil er en af de absolut bedste offensive spillere, i verden i dag. Med et solomål i verdensklasse og en generel god præstation i den kamp , kan vi sagtens se ham afgøre det store derby på søndag. Den tyske gavtyv, hvis øjne konstant er i offside, har ramt et niveau, som ligner det, han havde i sit bedste år Real Madrid, og viser altså storform, både i Europa og i den engelske Premer League. Det er meget i øjenfaldende og derfor stiller mange også spørgsmålet nu, om det er i år, at Arsenal hiver et af de store trofæer hjem til Emirates. Nej, lyder det herfra, men derfor kan Özil stadig godt afgøre kampen på søndag til odds 8.0 på Betfair, hvilket er vores afsluttende odds tips.

Prøv lykken hos Betfair her!