Ny Premier League sæson

Ny Premier League sæson skydes i gang
777.dk sport gratispengespil.com Premier League sæson

Lørdag d. 13. august 2016 tages der hul på en hård og ny Premier League sæson. Der er blevet handlet heftigt gennem sommerperioden og det gælder både på spillersiden, men også trænersiden. Nogen af de meste spændende handler ses hos Manchester United. Succestræneren Jose Mourinho blev hentet ind til storklubben og han har ikke siddet stille når det kommer til transferhandler af spillere. Flere store profiler er blevet hentet og blandt de nævneværdige er Eric Bailly, som blev hentet ind fra Villareal, Henrikh Mkhitaryan, som blev hentet ind fra Borussia Dortmund og selvfølgelig storegoet Zlatan Ibrahimovic, som blev hentet ind fra Paris Saint Germain.

Manchester United viser tydeligt med disse transferhandler at de er sultne efter et nyt mesterskab i denne sæson. Især da det er 4 år siden sidste mesterskab blev vundet, som var i 2012/2013-sæsonen.

777 Sportsbet gratispengespil.com Premier League sæson

Bet på ny Premier League sæson hos 777.dk Sportsbet

De danske bookmakere ser Manchester United, som én af favoritterne til at vinde titlen i år. Hos 777.dk Sportsbet får du hele odds 4.25 på United som vinder, hvilket er et rigtig godt odds. Så hvis ligesom mig også tror at Zlatan og co. får en rigtig god sæson, så skynd dig ind og spil på 777.dk Sportsbet. Lige nu giver 777.dk Sportsbet dig en odds bonus på 100%, helt op til 1000 kr.
Hver uge vil vi komme med et spiltip fra danske odds sider, til hver Premier League runde, som jeg mener har en høj værdi. Så følg med her og tilmeld dig nyhedsbrevet, så får du spiltippet direkte sendt til dig på mail.

Spiltip til første runde af sæsonen

Vores spiltip til den første runde af Premier League sæsonen 2016/2017-sæsonen vil igen omhandle Manchester United. De danske betting sider sætter Manchester United som klare favoritter i udekampen mod AFC Bournemouth. Her giver 777.dk Sportsbet odds 1,76 på en ren Manchester Unites sejr. Dette odds er der dog ikke meget værdi i. I stedet vil jeg fokusere på verdens bedste Zlatan. Hvis du sætter Zlatan som første målscorer i kampen får du et rigtigt flot odds på hele 4.50. Dette odds vil jeg mene er rigtig godt af flere grunde. Den første grund er at Zlatan scorede hele 38 mål i sidste sæson for sin franske klub Paris Saint Germain og er sulten efter at vise, at han også sagtens kan begå sig i den engelske Premier League. Den anden grund er at han kom rigtig godt i gang for Manchester United i sin første kamp, som ikke var en træningskamp. Det var nemlig Community Shield kampen mod Leicester City. Her vandt Manchester United 2-1 og Zlatan afgjorde kampen med et sent mål. Jeg forventer dette odds falder jo tættere vi kommer på kampstart, så skynd dig ind og opret en konto på 777.dk Sportsbet. Du kan eventuelt lave dette bet i forbindelse med den fede bookmaker bonus som 777.dk Sportsbet har. Nemlig en dansk betting bonus på 100% på helt op til 1000 kr.

Bet på ny Premier League sæson hos 777.dk Sportsbet