Merseyside Derby 2017: Liverpool – Everton spilforslag

Merseyside Derby

Lørdag er der atter Merseyside Derby, når de to store Premier League klubber fra Liverpool tørner sammen på Liverpool FC’s hjemmebane Anfield. Og selv om Everton har vist gode takter i 2017, så kan vi ikke komme uden om at Liverpool går ind til derbyet i favoritrollen. Liverpools form imod de øvrige toprivaler er upåklagelig. De ikke har tabt en eneste kamp mod top 7, hvilket vi heller ikke forestiller os, kan ske på lørdag. Ligeledes slog de i december måned Everton på udebane med en 0-1 scoring langt inde i overtiden. Dog skal vi bemærke Evertons suveræne form med Lukaku i spidsen, og erkende, at “The Toffees” bør være med i snakken som et muligt top 4 hold – om end de er en dark horse. I landsholdspausen kom deres profil, den irske højre back Seamus Coleman slemt til skade med et brækket ben. Det er en hård svækkelse af Everton, og set i lyset af Seamus Colemans horrible skade, vil Everton være noget udfordret på højre back positionen. De besidder ganske enkelt ikke en direkte erstatning, hvilket Liverpools offensiv givetvis vil forsøge at udnytte. Liverpool har dog deres egne udfordringer. Således vendte deres engelske offensive midtbanestjerne Adam Lallana også skadet hjem fra landsholdstjeneste. Og deres brasilianske stjerneduo med Phillippe Coutinho og Roberto Firmino spiller landskamp i Brasilien natten til torsdag, og når altså kun en meget kort forberedelse til derbyet inden kampstarten kl 13.30 lørdag. De to brasilianere står altså overfor en kamp mod tiden til at blive 100 % klar til lørdag.

Spil på Liverpool – Evertonr hos Betfair og få 100% op til 1000 kr. i bonus!

Det lugter af et kryds på Anfield

Hvis vi sammenholder sandsynligheden for et resultat med det bedste mulige odds, er der ingen tvivl om, at du får et særdeles godt odds på Betfair, hvis du smider dine penge på et kryds. Hele 4.0 i odds får du, hvis de to lokale rivaler deler i porten. Som udgangspunkt er der ikke rigtig nogle af holdene, der kan bruge det til en skid, men frygten for nederlaget vil dog altid være større. Et kryds her betyder dog ikke, at det bliver en kedelig kamp. Vi tror på mange mål i kampen, da især gæsterne besidder en ægte topscorer i Romelu Lukaku med 21 mål. Derfor kan man, hvis man er en rigtig vovehals med sans for spil, smide et mindre beløb på en 2-2 kamp med Lukaku som første målscorer. Hvis man er kæk nok til det, kan man få odds 71.0 på en sådan kupon. Det er selvfølgelig et bet der langt fra er sikkert, men det lyder i vores ører ikke helt skævt. Det er måske værd at smide et mindre beløb, og hvem ved? Måske vinder man.

Hvis Liverpool vinder, bliver det med en smal sejr

Med Liverpools overordnede stærke hjemmebanestatisk i indeværende sæson er der ikke mange hold, der skal forvente at få point på Anfield Road. Ti sejre og kun en kamp tabt er det blevet til, hvorfor vi heller ikke forventer, at Liverpool smider det hele. Derfor kan man med fordel kigge længere ned af odds listen på den danske betting side Betfair, og finde et handicap odds, der giver dig en god gevinst, hvis Liverpool eksempelvis blot vinder med et enkelt mål. Det giver nemlig odds 3.6, hvilket er et ganske fornuftigt odds. I efteråret vandt Liverpool også med blot et enkelt mål, da Liverpool vandt 0-1 på mål af Sadio Mané i overtiden. Hertil skal det også sige at Liverpool ikke har tabt til Everton siden oktober 2010. Dog har Everton heller ikke være i så god form, som de er lige nu. Der er ganske enkelt lagt op til en vanvittig gyser på Anfield, når Everton gæster Liverpool kl. 13:30. Kampen vises på 6’eren.

Hvis ikke du spiller, vinder du ikke

Uheld i kærlighed – held i spil? Hvorfor ikke bare begge dele. Det handler ikke om det ene eller det andet. Faktum er, at hvis ikke spiller, så vinder du heller ikke. Og vinder du pludseligt, ja så skal pigen nok komme og banke på din dør. Et godt sted at starte er i hvert fald hos Betfair, hvor du får en 1000 kr. velkomstbonus, som du frit kan benytte til at spille på lige præcis det odds, du finder bedst. På Betfair finder du også online casino og poker, så du også vil være underholdt i pausen og før og efter weekendens Merseyside Derby! Get in, Lad!

Spil på Betfair og få 100% op til 1000 kr. i bonus!