La Liga spiloptakt: FC Barcelona – RCD Espanyol

La Liga spiloptakt: FC Barcelona skal slå Espanyol for at holde liv i titeldrømmen

spiloptakt la liga betting bonus

Få odds 4.0 på Barcelona-sejr hos Betfair her!

La Liga spiloptakt: I La Liga står den på søndag på et catalansk lokalopgør, når FC Barcelona byder bysbørnene RCD Espanyol op til dans på Camp Nou. Vi har at gøre med en kamp som FC Barcelona skal vinde for at holde liv i deres muligheder for at genvinde La Liga titlen, efter Real Madrid har lagt sig solidt i førerposition, og pt. er 6 point foran Barcelona, som stillingen i La Liga tydeligt viser. For at hænge på i toppen er Barcelona altså pisket til at vinde, for ellers risikerer de at Real Madrid kan udbygge forspringet yderligere. Derfor skal FC Barcelona da også håbe på, at deres offensive superstjerner viser klassen imod midterholdet fra den hvid-blå del af den catalanske hovedstad.

Enormt overtag indbyrdes til FC Barcelona

La Liga spiloptakt. Espanyol har historisk set altid været lillebroren i det indbyrdes forhold til lokalrivalerne fra FC Barcelona, og det afspejler sig også i de indbyrdes opgør, hvor FC Barcelona som regel vinder overbevisende, og hvor Espanyol ikke har vundet siden 2009. Således er storsejre ikke noget særsyn i disse kampe, og af den grund skulle man ikke tro, at der var nogen særlig høj bonus at hente ved at spille på en Barcelona sejr i søndagens kamp. Men hos Betfair kan nye spillere faktisk få en unik betting bonus på netop denne kamp, så man i stedet for det normale odds kan få et forhøjet odds på kampen. Du kan derfor få hele 4.0 på en Barcelona sejr, som må siges at være en fordelagtig bookmaker bonus.

Suarez og Messi kan gøre livet surt for Espanyol-forsvaret

la liga spiloptakt messi suarez

Få odds 4.0 på Barcelona-sejr hos Betfair her!

I en sæson hvor Neymar ikke rigtigt har fundet vej til målet er det sigende, at Barcelona stadigvæk kan dominere La Ligas topscorerliste med henholdsvis Lionel Messi og Luis Suarez som de to mest målfarlige herrer. Messi er med 11 mål øjeblikkelig La Liga topscorer, hvor Luis Suarez deler andenpladsen med den netop kårede Ballon D’or vinder Cristiano Ronaldo. Vi tror på, at deres skarphed foran mål vil fortsætte i kampen, og at FC Barcelona vinder overbevisende.

Vi anbefaler derfor klart til, at man udnytter Betfairs forhøjede odds på Barcelona sejr, hvis man er ny spiller. Der er aldrig nogen garantier når man spiller online på danske betting sider, men det er tæt på at være et sikkert spil som noget kan være at spille på en Barca-sejr her.

Få odds 4.0 på Barcelona-sejr hos Betfair her!