Spiloptakt: Juventus – Real Madrid (Champions League Finale 2017)

Spiloptakt: Champions League finale 2017: Juventus – Real Madrid

Juventus – Real Madrid, Champions League Finale 2017: Den største kamp i klubfodbold spilles på lørdag, hvor Champions League finalen mellem Juventus og de forsvarende mestre fra Real Madrid sparkes i gang. Vi har kigget lidt på, hvad man kan få af odds hos de forskellige bookmakere, og så vil vi give vores spilforslag til kampen. Vi lægger ud med at præsentere tre af de bedste odds vi har kunnet støve op på kampen:

De bedste odds på kampen

Betfair:

Betfair har lanceret en kampagne, hvor man kan få forhøjede odds på Champions League finalen. Oddsene er 12.0 på Juventus sejr og 10.0 på Real Madrid. Fremragende tilbud, som dog gælder eksklusivt for nye spillere! For at få det forhøjede odds så brug bonuskoden ZFBJTF når du opretter dig på Betfair.
Få odds 12.0 på Juventus eller odds 10.0 på Real Madrid hos Betfair her

Unibet:

Hos Unibet kan både nye og faste spillere finde boostede odds på målscorere i Champions League finalen. Blandt andet kan man få odds 2.75 på at Cristiano Ronaldo scorer i kampen, eller odds 3.0 på at Juventus’ giftige angriber Gonzalo Higuain scorer i kampen:
Spil på målscorere hos Unibet her

Nordicbet:

Nordicbet er den sidste danske bookmaker, som vi har valgt at fremhæve her i vores spiloptakt. Vi har fundet odds 2.85 på en Juventus sejr og odds 2.65 på en Real Madrid sejr. Nordicbet vurderer altså at det bliver en tæt kamp. Man kan desuden få odds 3.20 på at kampen ender uafgjort efter de 90 minutter og altså går i forlænget spilletid. Du finder oddsene hos Nordicbet her, og hvis du er ny spiller kan du få 100% bonus på første indbetaling helt op til 2000 kroner. Det kræver blot, at du benytter dig af deres mobilbetting app:

Scor din 100% bonus og spil på CL finalen hos Nordicbet her

Spilforslag: Vi forventer en tæt affære

Vi tror på, at Champions League finalen bliver en utrolig tæt affære, hvor begge hold har stort set lige gode chancer for at stå med pokalen med de store ører efter kampen. Juventus har igen i år været suveræne i den hjemlige liga, og i Champions League har de været storspillende også. Således har de både slået Barcelona og Monaco ud på vejen mod finalen. Det har især været defensiven og de offensive esser Paulo Dybala og den rekorddyre angriber Gonzalo Higuain, som har været målscorerne for italienerne.
Real Madrid har for vane at nå langt i Champions League, og har vundet turneringen både i 2014 og 2016. De er altså forsvarende mestre, og kan som det første hold ”bryde forbandelsen” ved at genvinde Champions League trofæet. Vanen tro er det den portugisiske verdensstjerne Cristiano Ronaldo som Real Madrid sætter deres lid til. Og så har de deres spanske forsvarsgeneral og anfører Sergio Ramos, som har for vane at score i de store kampe. Real Madrid må være at betragte som smalle favoritter, hvilket også afspejles i oddsene hos de danske betting sider.

Vores dom

Vi forventer at Real Madrid ender med at genvinde turneringen, som det første hold nogensinde, og det ville komme bag på os, hvis Cristiano Ronaldo ikke kom til at spille en rolle. Vi foreslår at man spiller på en Real Madrid sejr, eventuelt med Ronaldo som målscorer.

Vi foreslår at man udnytter Betfair’s unikke odds på kampen, hvis man er ny spiller inde hos bookmakeren. Husk at bruge koden ZFBJTF når du opretter dig:

Find de eksklusive odds hos Betfair her!