Jackpot spillemaskinerne – Disse spillemaskiner kan du vinde de helt store gevinster på!

Her er de jackpot spillemaskiner som er kendte for de højeste jackpots

Jackpot spillemaskiner: Har du nogensinde tænkt over hvilke spillemaskiner, som det er der er kendte for de højeste jackpots? For det er ofte tilfældet, at det er mange af de samme spilleautomater som der går igen, når man hører om de store gevinster som der er blevet vundet. Vi har her samlet 4 af de jackpot spillemaskiner som mange af de helt store gevinster.

Mega Moolah – Den måske mest kendte jackpot spillemaskine

jackpot spillemaskiner

Mange af de helt store jackpots, som bliver udbetalt er vundet på den episke jackpot spillemaskine Mega Moolah. Det er altså ikke sjovt sjov, at Mega Moolah også er kendt som ”The Millionaire Maker” (Millionær-skaberen) i branchen. Mega Moolah er en progressiv jackpot spillemaskine, hvilket betyder at jackpotten vokser og vokser når folk spiller på den, lige indtil den heldige vinder udløser hele puljen. For at give læserne en fornemmelse af, hvor store gevinster der er chancer for at vinde i Mega Moolah, så er der i skrivende stund mulighed for at vinde omkring 3,5 millioner dollars på maskinen. Det er mere end 23 millioner danske kroner.
Så for sande storspillere så er Mega Moolah altså et sikkert valg, når der skal gambles om de store gevinster.

LÆS OGSÅ: Mega Moolah anmeldelse

Divine Fortune

jackpot spillemaskiner

Divine Fortune er den perfekte spillemaskine for dig som sætter pris på både fabelagtig gameplay underholdning, og som samtidig gerne vil have chancen for at vinde stort. Det er verdensklasse spillemaskine udvikleren NetEnt som står bag Divine Fortune, som også er en progressiv jackpot maskine. Lige pt. så er det ikke så forfærdelig længe siden at jackpotten er blevet udløst sidste gang og derfor er der ”kun” 226.000 euro i jackpotpuljen pt. Det svarer dog stadigvæk til omkring 1,7 millioner kroner.

Mega Fortune

jackpot spillemaskiner

Mega Fortune er en legendarisk spillemaskine, indenfor online casino branchen. Det er den spillemaskine som har haft den højeste jackpot nogensinde, og det var en jackpot på enorme 17,8 millioner EUR. I danske kroner svarer 17,8 millioner euro til mere end 133 millioner kroner! Ja du læste fuldstændig rigtigt: Mere end 133 millioner kroner! Så den er helt sikkert også et sikkert valg hvis man vil spille med om de helt store gevinster.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af LeoVegas

Jackpot 6000

jackpot spillemaskiner

LÆS OGSÅ: anmeldelse af Jackpot 6000 spillemaskinen

Jackpot 6000 er inspireret af en norsk spilleautomat ved navn Jackpot 2000. Den henvender sig til de spillere, som godt kan lide en god gammeldags spilleautomat, hvor der ikke er så meget pjat. Den har klassiske symboler, et klassisk udseende og så har den en rigtig god jackpot. Du kan vinde op til 6000 mønter, og alt efter hvilken en møntværdi man har indstillet sin spillemaskine til at være, så kan det altså være rigtig mange penge, som det løber op i. Absolut en god spillemaskine til dig, som godt kan lide en god klassisk spillemaskine.

Vi håber at du har fået lyst til at spille med om den helt store jackpot. Hvis du har, så kan du for eksempel spille Mega Moolah hos LeoVegas, hvor du også kan få en bonus på op til 1000 kr. på første indskud og 50 gratis spins:

Få din bonus hos LeoVegas og spil Mega Moolah i dag!

Kender du flere spillemaskiner med høje jackpots, som vi har glemt? Del dem med os på vores Facebook side lige her!