Find spiltips på Gratispengespil.com

Find spiltips på Gratispengespil.com under EM

Under EM-slutrunden i Frankrig vil vi her på Gratispengespil.com granske de forskellige danske betting sider, for på den måde at kunne være med til at give vores bud på de bedste spiltips til kampene. Vi vil bestræbe os efter at gennemgå alle kampene, og det vil såvel ikke altid kun være de store hold som vi vil fokusere på. Det kan også være nogle af de mindre kendte landshold som vi fokuserer på, hvis vi mener, at dagens bedste spiltips involverer dem.

Find spiltips til en kamp om dagen

Nu hvor Danmark jo desværre ikke deltager i EM-slutrunden kan det godt være nødvendigt at øge spændingen lidt ved at mixe lidt online casino spil ind i det hele, for eksempel ved at gå efter at vinde den helt store bookmaker bonus Vi vil derfor også gøre vores til at du kan finde de mest fordelagtige spiltips, og eventuelle freebets, gratis spins eller noget lignende så du kan vinde nogle penge på kampene. Vores spilekspert har derfor som målsætning at ramme de udvalgte kampes resultater, målscorere og meget andet så præcist som muligt.

Fakta om EM-slutrunden

EM-slutrunden afholdes i år i Frankrig på 10 forskellige stadioner i 9 forskellige byer. Der er for første gang i historien hele 24 hold med, hvorfor det må siges at være endnu mere imponerende at Danmark ikke har formået at snige sig med. Forhåndsfavoritten til at vinde titlen blandt de danske odds sider er Frankrig, og den største sensation ville være hvis Albanien løb med titlen. Finalen spilles i Paris på Stade de France og turneringen går løs i perioden fra den 10. Juni og frem til den 10. Juli. Vi glæder os til det går løs i det franske og håber du har lyst til at følge med i vores spiltips!

Odds hos TonyBet Sport!