FCK VS Brügge

FCK VS Brügge – Revanche på hjemmebane

Sidste gang FCK tog imod de belgiske vildbasser fra Club Brügge, var det i forrige års Europa League. Her måtte de danske løver forlade banen med et sviende nederlag på 0-4. Dette vil først og fremmest være en stor motivation for FCK, der nødvendigvis vil have revanche. Hvis man tager statistikken med i forhold til holdenes nuværende form, må vi også konstatere, at FCK ligger klart bedst i svinget.

FCK er ubesejret i 17 kampe, hvilket må tilskrives holdets efterhånden stærke og brede kollektiv. Dette blev yderligere cementeret i forrige uges måske sværeste opgør for FCK i gruppe G, hvor FCK fik et flot point med hjem fra Portugal til trods for 30 min. i undertal. Derudover ser vi også et FCK hold, der har mål i mange forskellige støvler for tiden. Både Rasmus Falk, Kasper Kusk, Santander og Cornelius plus det løse, har alle vist målform i indeværende sæson. Derfor bliver det også umuligt at forudsige, hvem der scorer for FCK i tirsdagens opgør. Club Brügge derimod er inde i en svær periode, hvor fodboldformen er en pose blandede bolsjer. Udover det syngende nederlag til Leicester på hjemmebane i første runde, har Brügge haft svært ved at finde formen i den hjemlige liga, hvor de forsvarende mestre ligger på en kold 9. plads.

placer dine bets på FCK VS Brügge hos Nordicbet odds

FCK VS Brügge – FCK vinder med præcist 1 mål over Brügge

Vores ekspert vurderer, at FCK hiver sejren hjem på hjemmebane. Dog skal man ikke glemme, hvor mange problemer Brügge skabte for FCK, sidst de gæstede Parken. Derfor vurderer vi heller ikke, at det bliver en udradering af gæsterne fra Belgien. En af de førende betting sider indenfor danske bookmakere, Nordicbet, har givet et godt odds på, at FCK vinder med præcist 1 mål. Her får du pengene 3.4 gange pengene igen, hvilket er et ganske fint odds, når man også tænker på, at CL opgørene i parken sjældent er særligt målgivende. Det er også ganske tydeligt at se hos de forskellige danske sportsbetting sider, at der er en del tvivl om kampens umiddelbare udfald.

Den smalle sejr falder i 2. halvleg

Ovenstående odds kan jo næsten ikke stå alene, da kampen i så fald ville være uden nogen som helst spænding. Derfor har vores frække spilekspert lavet et kombinationsspil, der lyder, at vi placerer ovenstående odds med udfaldet, der siger, at kampen i første halvleg ender uafgjort, og at FCK i anden halvleg hiver en smal sejr hjem, og dermed tager de 3 point. De danske betting sider online har et hav af forskellige odds, betting bonusser og live odds muligheder, som du nødvendigvis skal prøve af. Nordicbet giver her blot et af mange online odds muligheder, men dette kombinationsodds giver dig svimlende 14.98 for noget der er ret sandsynligt.

placer dine bets på FCK VS Brügge hos Nordicbet odds