FCK – Ajax: Stor spiloptakt til stormødet i Parken, d. 9. marts 2017

Hvordan ser formen ud hos de to hold?

FCK – Ajax: De hvide og blå drenge fra den københavnske hjemegn har efterhånden opnået så god en hjemmebanestatistik, at andre folk er stoppet med at tælle. I indeværende sæson har FCK ikke tabt en eneste kamp, og vi skal mere end 30 kampe tilbage i alle turneringer, før vi kan finde en kamp, som FCK har tabt. Det er intet mindre en imponerende, og derfor ser vi heller ikke Ajax som udfordrer til at bryde den stime. De rød-hvide peberknægte fra den hollandske hovedstad kommer også med gode kampe i benene, da de kan se sig ubesejret i deres seneste 11 kampe, hvilket har givet dem en foreløbig andenplads i Æresdivisionen. Det bliver en kamp mellem Kasper Dolberg og Andreas Cornelius, og det bliver spændende at se, hvem der løber med flest basser.

Få 0dds 10.0 på FCK mod Ajax her!

Som ny spiller hos Betfair kan du få odds 10.0 igen på FCK sejr.

Betfair er dygtige til at lokke nye betting fristede typer til deres online bookmaker site. Og igen i aften kan du blive den heldige ejer af en fremragende bonuskode, der giver dig et super odds på den hjemmebanesejr, som vi her på redaktion også forventer. Vi ser for os, at FCK slår Ajax på hjemmebanen, hvorfor du nødvendigvis skal skynde dig ind på Betfair sportsbooking og smide en solid indsats på FCK. Opret en konto i dag med promokoden ZFBJQV og Betfair udbetaler gevinsten på din konto umiddelbart efter kampen. Dertil skal bonussen kun gennemspillet en enkelt gang, hvilket er meget lidt. Det er færre end to f.eks. Det normale odds på en FCK sejr er 2.45, hvilket næsten er for kedeligt. Så fat din kontooplysninger og vind på Betfair i dag.

LÆS OGSÅ: Spilforslag: FC Rostov – Manchester United

Mødet mellem Danmarks fremtid

Det er to danskerklubber, der mødes i aften, og især på den offensive del af banen er der lagt op til store dueller. Vi må nemlig forvente, at både Dolberg og Cornelius starter for hver deres klub, hvilket bliver en spændende kamp de to Grever imellem. Cornelius fik på ny gang i skøjterne i weekenden, og vil derfor se frem til at fortsætte den gode stime i aftenens EL opgør. Sætter man alle sine penge på Andreas Cornelius som første målscorer, så kan man nemlig gange sin sparegris med odds 6.5 og dermed sikre sig flere muligheder, for at blive den store vinder. Hvis du derimod tror mere på Dolberg og Ajax, kan man få odds 6.0 på Kasper Dolberg som første målscorer, hvilket også er ganske hæderligt. Der er i hver fald overhovedet ikke tvivl om, at du skal ind og spille med danske penge inden på Betfair, inden kampen starter kl. 19 dansk tid. Du kan også følge kampen live på Betfairs egen livescore fx på Betfair mobil appen.

De store odds finder du på det præcise resultat

Hvis der gemmer sig en lille storspiller inden i maven, skal du helt sikkert finde pungen frem og smide nogle knaster efter et resultat på kampen. De er altid svære at forudsige, men vi vil gerne gøre vores bedste til at hjælpe. Vi ser stadigvæk FCK som vinder af kampen, og hvis du kigger efter ciffertips på FCK som vinder, kan du sagtens hive store gevinster hjem. Det bliver ikke nødvendigvis en særlig mål rig kamp, men med FCK stærke defensiv ser vi 2-0 til hjemmeholdet som det mest sandsynlige udfald! På Betfair får du odds 11.0 på en sikker 2-0 sejr til løverne. Get in!

Få 0dds 10.0 hos Betfair på FCK mod Ajax her!