FC Rostov – Manchester United, UEFA Europa League, 9. marts 2017

FC Rostov – Manchester United, Europa League, marts 2017

FC Rostov og Manchester United tørner torsdag sammen i den første af to kampe i ottendedelsfinalerne i dette års Europa League. Vi har her taget et nærmere kig på, hvad kampen eventuelt måtte ende med, og hvad der er af odds at spille på kampen. Vi vil lægge ud med at forudse, hvordan Jose Mourinho formentlig griber kampen i Rusland an.

Få din 1500 kr. bonus hos Unibet her!

Manchester United vil formentlig være fint tilfredse med en uafgjort

Når det går løs på torsdag i iskolde Rusland, så er det forventeligt at tro, at Manchester United bare gerne vil slippe igennem kampen med et nogenlunde resultat. Således kan en uafgjort sagtens bruges for Jose Mourinhos tropper, i og med, at de selv kan afgøre kampen hjemme på Old Trafford i returkampen. Det er ligeledes svært at tro på, at Manchester United kommer til at stille i stærkeste opstilling, med henblik på den tætte topkamp i Premier League, samt den snart kommende storkamp i FA Cup’en, hvor Chelsea skal bydes op til dans. Dog kan man måske forvente at se englændernes store svensker Zlatan Ibrahimovic i angrebet i Rusland, eftersom han står til karantæne hjemme i England, og derfor ikke behøver at blive sparet. Zlatan har bevist, at alderen endnu ikke trykker og er Manchester United’s suveræne topscorer med 26 sæsontræffere hidtil. Der er således langt ned til nummer 2 på listen, Juan Mata, der har scoret 9 mål i sæsonen.

FC Rostov er modsat Manchester United et temmelig ubeskrevet blad på den europæiske scene. Klubben kommer fra den russiske by Rostov-On-Don i den sydvestlige del af det enorme land. Det er altså en lang flyvetur for de engelske superstjerner. FC Rostov er i øjeblikket et af de russiske tophold, og efter en sølvmedalje i sidste sæson af den russiske liga, debuterede de i år i Champions League. Her gjorde de en hæderlig figur og formåede endda at slå mægtige Bayern München på hjemmebane. Det er altså ikke et holdt, som man skal regne med kommer til at lægge sig ned.
Men hvad skal man så spille på? Vi har kigget nærmere på, hvad der er af gode spilmuligheder på kampen.

LÆS OGSÅ: Spiloptakt på kampen mellem FCK og Ajax

Uafgjort og målfattigt

Jose Mourinho er en taktisk ræv, og han ved udmærket hvordan man skal spille en europæisk udekamp. Vi forventer et kompakt Manchester United hold, som vil være tilfredse med et uafgjort resultat, eller en smal sejr. Det bliver næppe et festfyrværkeri i den russiske vinter, hvor man nok kan forvente svære banemæssige forhold. Alt taget i betragtning, så tror vi på, at det kan ende med at blive en meget målfattig kamp. Der er dog ikke særligt høje odds på, at kampen får fx under 2,5 mål. Hos Unibet giver dette spil blot 1.64, og generelt er det tydeligt at de danske bookmakere også forventer en kamp med få mål. Dog er der rimelige odds at hente på, at kampen ender afgjort. Unibet giver spillere pengene 3.60 gange igen ved uafgjort. Det tror vi på er et fornuftigt spil, da det er et resultat som begge hold kan bruge til returkampen. Manchester United vil tænke, at de kan afgøre sagerne hjemme, mens FC Rostov alt andet end lige må have som succeskriterium at de stadig har noget at spille for i returopgøret. Derfor er uafgjort et udmærket resultat for begge hold.
Vi kunne godt forestille os et 1-1 resultat i kampen, hvis man vil spille på et bestemt resultat. Det får man odds 7.50 på hos Unibet. Vi foreslår dog det mere sikre, men stadig ret høje odds på 3.60 på kampen.

Udnyt Unibets velkomsttilbud og kom i gang med at bette

Hvad enten du er en erfaren spiller eller om du ikke tidligere har prøvet at spille på sport online, så er Unibet et godt sted at gøre netop dette. Du får som ny spiller lige nu 100% betting bonus på første indbetaling helt op til 1500 kroner. Dermed er der altså rige muligheder for at komme godt i gang med at spille på sport. Du kan finde din velkomstbonus ved at klikke på dette link:

Få din 1500 kr. bonus hos Unibet her!