Europa League spilforslag: Manchester United – Fenerbahce

Gruppens tophold giver United problemer

Europa League spilforslag: De røde djævle fra Manchester tager imod tyrkiske Fenerbahce i 3. Runde af Europa League. Manchester United må siges at være klare favoritter, men hvis man skal finde det gode odds, er man også nødt til at lede efter overraskelsen, som vi vurdere, sagtens kan være til stede. Herunder kan I læse, hvordan vi ser kampen folde sig ud.

europa league spilforslag man united fenerbache

Spil på Manchester United – Fenerbahce hos Bet365 Sport!
Selvom kampen, på papiret, læner sig op ad en sejr til de røde piger fra Manchester, skal man ikke, glemme, at Fenerbahce i anden runde slog det Feyenoord-hold, som slog United i første runde. Ligeledes er Fenerbahce med Simon Kjær i back kæden, ubesejret i de seneste 6 kampe, hvilken gør dem til en ganske stabil og svær modstander. Ydermere skal man heller ikke underkende Uniteds manager Jose Mourinhos ikke særligt seriøse tilgang denne såkaldte ”Mickey Mouse Cup”. Her skal vi også have in mente, at djævlene fra Manchester kommer direkte fra sæsonen måske største kamp, da de mandag aften gæstede Anfield. Det blev en fuser af en kamp, hvor Mourinhos mandskab parkerede for 2.5 milliarder kroner spillere foran eget felt, og stillede sig tilfredse med et kedeligt kryds. Det må vi forvente, ikke kommer til at ske i aftenens kamp i Europa League, hvor United nødvendigvis skal til at vise, hvilket hold de er. Men mon ikke de tyrkiske tropper i fin form vil forsøge at lege med. Derfor kan der være en god odds bonus at hente inde på de danske betting sider, at spille på vores Europa League spilforslag.

United får svært ved at afgøre kampen

europa league spilforslag

Spil på Manchester United – Fenerbahce hos Bet365 Sport!
United har haft svært ved at finde formen og holde momentum i sæsonstarten. Nyindkøbte profiler som Pogba og Mkhitaryan har ikke helt fundet niveauet eller nok spilletid, hvortil en fuldstændig ubalanceret anfører i Rooney vælter rundt på banen og skaber forvirring på holdets midtbane. Derfor skal man ikke glemme, hvem der så går forrest for United. Formen hos United skal man finde hos Rashford, den unge angriber der ligner en mand, der gerne vil spille bold. Ham og Zlatan lader til at have fundet nogle gode kombinationer sammen, og kan være afgørende for kampens udfald. Dog tror vi ikke, at Zlatan starter inde, hvorfor vi også ser kampen afgøres i anden halvleg med tilhørende kryds ved pausefløjtet. Hvis man sætter et X1 ved halvleg/fuldtid, får man odds 4, hvilket vi ser, som et plausibelt og fint odds.

Europa League spilforslag: Zlatan afgører kampen i anden halveg

Baseret på United seneste kampe, hvor kreativ boldomgang har været lige så fraværende som Nikita Klæstrups politiske evner, forudser vi ikke en særlig god fodboldkamp. Og med tanke på, at United ikke kan tåle at tabe, kan vi ende med at blive ofre for en skamløs affære på Old Trafford. Dog skal vi ikke underkende, at Zlatan bliver den store helt, der sørger for, at United med nød og næppe hiver en sejr hjem, og det kan man da også spille på hos mange af de danske bookmakere. Vi tror derfor, at Zlatan scorer kampens, måske eneste, men i hvert fald sidste mål til odds 4.33. Det giver et kombinationsodds på 17.32, hvilket må siges at være en rigtig god betting bonus. Afsted med dig

Spil på Manchester United – Fenerbahce hos Bet365 Sport!