EM Spiltips 2016

Frankrig – Rumænien EM 2016

Frankrig åbner traditionen tro ballet på fredag, når de som vært selvfølgelig spiller åbningskamp. Modstanderen er upåagtede Rumænien, som i denne kamp må acceptere rollen som underdog, mod turneringsfavoritterne fra Frankrig. Fordi Frankrig er så store favoritter, er der imidlertid ikke en særlig god betting bonus at hente på at spille på fransk sejr i kampen. Det er selvfølgelig klart, når alle de danske odds sider generelt ikke giver over 1.30 i odds på at Frankrig vinder. Derfor mener vi her på Gratispengespil.com, at det giver bedre mening at spille dansk sportsbetting på et uafgjort resultat i kampen.

Rumænsk betonforsvar

En af årsagerne til, at vi måske kunne forestille os, at Rumænien kunne snige et 0-0 resultat eller en anden målfattig uafgjort hjem er, at Rumænien har stået utroligt stærkt defensivt i kvalifikationen til slutrunden. De har i deres kvalifikationspulje kun lukket 2 mål ind i alt, hvilket er færrest af alle. Det skal selvfølgelig siges, at Frankrig er en modstander af en højere kaliber end deres modstandere i kval’en, men vi tror på, at Rumænien godt kan snige en uafgjort hjem. Historisk set tegner der sig desuden også et billede af, at Frankrig generelt har haft det vanskeligt med at vinde mod rumænerne. I de seneste fem indbyrdes opgør er de 4 således endt uden vinder.

Decimeret fransk angreb

Inde på de danske betting sider, er det tydeligt, at man forventer at Olivier Giroud eller Antoine Griezmann er spydspidserne i det franske angreb. Og selvom det uden tvivl er to stærke spillere, så mangler Frankrig deres vel nok stærkeste angriber, da Real Madrid’s Karim Benzema ikke er blevet udtaget, som konsekvens af en afpresningssag mod en landsholdskammerat. Derfor må man konstatere, at det ikke er et fransk angreb som er i allerstærkeste formation, som der stiller op.

Vores forslag til EM Spiltips 2016

Inde på Bet365 Sport kan man finde odds 8.00 på at kampen ender 0-0. Det mener vi her på Gratispengespil.com ikke er ligeså usandsynligt som de danske bookmakere tilsyneladende mener. Derfor er dette vores forslag i denne kamp. Men hvad tror du kampen ender? Vi vil løbende holde dig opdateret med vores EM Spiltips 2016 under slutrunden.

Se klip fra de to holds seneste møde (Resultat: 0-0)

bet365 sport em 2016 gratispengespil.com

Spil på kampen hos Bet365 Sport her