EM 2016 spiltips Kroatien – Spanien

Gruppe D’s to bedste hold støder sammen når Kroatien møder Spanien

Når Kroatien og Spanien sætter hinanden i stævne, så er det uden tvivl de to stærkeste hold i Gruppe D, der skal mødes. Spanien er allerede videre, og Kroatien behøver blot en uafgjort for at cementere deres nuværende andenplads. Hvis de slår Spanien vil Kroatien dog overhale spanierne og komme op som gruppevinder. Spanien har dog vist storform i slutrunden indtil videre med to sejre i to kampen, hvor især den seneste imod Tyrkiet var en magtdemonstration. Der er derfor ingen tvivl om, at Spanien må påtage sig favoritværdigheden imod kroaterne, der dog har nogle meget stærke spillere på holdet. Her kan man nævne midtbanen især, der styres af Real Madrids Luka Modric og Barcelonas Ivan Rakitic. Men kigger man på Spaniens hold som helhed må det også konstateres at der altså er klassespillere på de fleste positioner.

EM 2016 spiltips – Vi tror på at Spanien tager stikket

Her på Gratispengespil.com tror vi ligesom de danske bookmakere mest på, at det bliver en kamp der ender med en spansk sejr, og at Spanien altså gør rent bord i deres gruppe. Men hvilke odds kan man få på det på de danske odds sider? Sandheden er, at indenfor dansk sportsbetting, er der generelt ikke ret høje odds på en spansk sejr, og derfor hælder vi da også imod et kombinationsspil. Vi foreslår, at man laver et kombinationsspil på en spansk sejr, hvor man også oddser på hvem der åbner målscoringen i kampen. Vi foreslår at man sætter sine skillinger på, at Nolito eller Morata åbner for målscoringen. Det får man henholdsvis odds 6.5 og odds 5.00 på, hvilket må siges at være i orden for to spillere der begge har set meget stærke ud i turneringen hidtil. Det kan man eventuelt kombinere med et spil på Spanien som sejrherre i kampen, og dermed få et endnu højere odds. Er du enig eller hvad tror du kampens udfald bliver?
Det var vores EM 2016 spiltips for Kroatien – Spanien! Følg med under vores betting nyheder 2016, for nye odds gennem EM 2016 – spillerunden.

Spil hos Betfair Sportsbook!