EM 2016 tips: Italien – Tyskland

EM 2016 tips: Kvartfinalen mellem Italien og Tyskland

På lørdag tørner Italien og Tyskland sammen i et brag af en kvartfinale til EM-slutrunden i Frankrig. Det går løs på det nybyggede stadion i den vestfranske by Bordeaux kl 21 dansk tid, og der er lagt op til en tysk revanche efter EM 2012, hvor en vis Mario Balotelli sendte Tyskerne hjem på røv og albuer. I år er der dog ingen Super Mario på italienernes hold, og tyskerne træder ind i kampen som favoritter hos de danske bookmakere. Men det er jo som bekendt på grønsværen at tingene skal afgøres, og vi tror på, at der kan ligge en lille overraskelse og gemme sig.
EM 2016 tips

Vi tror på en målfattig kamp

Inde på de fleste danske odds sider, der beskæftiger sig med dansk sportsbetting er det tydeligt at man forventer en tysk sejr. Vi mener dog, at det er en anden type spil man skal satse på i kampen. I denne kvartfinale er det nemlig utvivlsomt to af slutrundens stærkeste defensiver der mødes. Vi har at gøre med Tyskland, der endnu ikke har lukket nogle mål ind i turneringen overhovedet, og så har vi Italien der har lukket et enkelt mål ind i en kamp, hvor de spillede med reserverne. Italien har en bagkæde bestående af Juventus spillere foran legenden Buffon, der stadigvæk har et enormt højt niveau. Tyskernes forsvar består af Manuel Neuer, der vel nok er verdens bedste målmand i disse år, og foran ham finder man über solide forsvarere som Boateng fra Bayern München og Mats Hummels fra Borussia Dortmund. Omvendt har begge hold i nogle af kampene haft vanskeligt ved at finde målet, og det kan godt blive en kamp hvor defensiverne overstråler de offensive spillere. Derfor tror vi på, at det godt kan ende med at blive en 0-0 kamp som ender i forlænget spilletid. Inde på de danske betting sider kan man finde fornuftige odds på at den ordinære spilletid ender målløst. Inde på Unibet kan man således få odds 6.50 på at der scores under 0,5 mål i den ordinære spilletid. Det mener vi er et godt online betting spil, som der er store chancer for at kunne gå hjem og man kan vinde en god betting bonus.
adhtml_img_1025198

Historisk italiensk overtag

Selvom tyskerne på papiret er stærkere end Italien til denne slutrunde, er der historisk set mange tegn på at tyskerne ikke har det nemt mod italienerne. Således har Tyskland indtil videre aldrig slået Italien i en knockout kamp til en slutrunde. Så selvom man kan sige at tyskerne uden tvivl har de bedste spillere i øjeblikket så vidner det også om, at det er farligt at afskrive Italien. Vi tror i hvert fald, at det bliver tæt. Men hvad tror du?

Spil på kampen hos Unibet!