Spiltips til EM 2016: England – Wales

Spiltips til EM 2016: England – Wales, et rivalopgør på fransk jord

England-gratispengespil.com Spiltips til EM 2016

Spil hos NordicBet Odds!

For første gang nogensinde deltager Wales i en EM-slutrunde, og de lagde forleden dag ud med også at vinde deres første sejr, da Slovakiet blev sendt til tælling med 2-1 efter mål af walisernes absolutte superstjerne Gareth Bale og den upåagtede Championship angriber Hal Robson-Kanu. Vi kommer med spiltips til EM 2016 og her venter et særdeles interessant opgør mellem de to britiske nationer England og Wales så på torsdag. Der er allerede inden opgøret lagt i kakkelovnen, blandt andet efter at Gareth Bale har udtalt, at Wales’ fans er mere passionerede end de engelske fans. Englands evigt skadede midtbanespiller Jack Wilshere sendte siden en stikpille i den modsatte retning ved at pointere, at englænderne ikke brød sig om waliserne og omvendt. Så der er allerede inden første fløjt lagt op til en intens affære, som ingen af holdene har lyst til at tabe. Englænderne lagde ud mod Rusland og inkasserede et udlignende mål i overtiden. Derfor måtte Three Lions nøjes med et enkelt point, hvorfor det i øjeblikket er Wales der indtager førstepladsen i puljen. Men hvem vinder så kampen mellem de to?

Wales er heftigt undertippede

De danske bookmakere har ikke meget tiltro til Wales i kampen, og hvis man spiller dansk sportsbetting vil man hurtigt finde ud af, at en engelsk sejr ikke er noget der giver ret gode gevinster. Derfor er vores anbefaling at man går efter overraskelsen og spiller på, at Wales snupper sejren i kampen. Det får man odds 6.45 for hos Nordicbet Odds og det er absolut ikke så usandsynligt som oddset måske indikerer. Wales har adskillige matchvindere i truppen og generelt et hold domineret af solide Premier League spillere. Her kan man selvfølgelig nævne Bale, men også Arsenals Aaron Ramsey, Liverpools Joe Allen og Swanseas kaptajn Ashley Williams fik ros efter den seneste kamp. Der er altså tale om mere end en enmandshær.
Omvendt er England jo kendte for at underpræstere og fejle i slutrunder, og der er at dømme ud fra den første kamp mod Rusland intet der tyder på noget andet denne gang. Trods dygtige angribere som Vardy og Kane, samt en Wayne Rooney der spillede en fornuftig kamp på midtbanen, så har England bare svært ved at prikke bolden ind. Derfor tror vi også på at Wales denne gang får noget med mod England, som de kommer topmotiverede ind til. Vi foreslår at man enten spiller på Walisisk sejr til odds 6.45 eller alternativt spiller på en uafgjort hvilket giver 3.90 i odds. Dette er vores bud på en god odds bonus.

Spil hos NordicBet Odds!