EFL Cup optakt: Southampton – Liverpool, januar 2017

EFL Cup optakt – To hold i svingende form

EFL Cup optakt. Når Liverpool på onsdag drager sydpå, er det med to halvsløje præstationer i bagagen. I sidste uge kunne de kreative banditter fra Merseyside ikke overvinde Jermaine Defoe og de andre tosser fra Sunderland, da Liverpool måtte nøjes med 2-2 på Stadium of Light. Ligeledes kunne Liverpools yngste mandskab nogensinde (gennemsnitsalder på 21 år) heller ikke bryde Plymouth’s defensive mur ned på Anfield, og måtte derfor nøjes med 0-0. Southampton ligeledes er igennem en temmelig svær periode, idet de har tabt de 3 seneste Premier League kampe og spillet uafgjort mod Norwich i FA Cuppen i weekenden. Vi ser lidt på de to holds muligheder samt hvilke odds, du finder på kampen på den danske betting side Betfair.

Spil på Southampton – Liverpool hos Betfair her!

Liverpool kan godt tåle et nederlag på St. Marys

Liverpools øjne hviler med stor sandsynlighed ikke på onsdagens opgør mod Southampton. Liverpool skal nemlig gæste Old Trafford i næste weekend i Premier League, hvor ærkerivalerne fra Manchester United venter i et brag af en kamp. For ikke at tale om det faktum, at der er returkamp mod Southampton på Anfield i slutningen af januar, hvor Jürgen Klopp stadig kan nå at afgøre tingene, trods et mindre godt resultat i udekampen. Derfor forudser vi, at Liverpool ikke stiller med det stærkest mulige mandskab, hvilket giver Southampton, der givetvis vil sætte alle sejl ind, en stor fordel. De ligger nemlig solidt plantet i midten af Premier League tabellen, og har derfor ikke rigtig andet at spille for, end de to cup-turneringer, de stadigvæk er med i, hvor de altså er nået klart længst i EFL cuppen, som denne semifinale er i. Når man sammenholder disse overvejelser, og har i mente, at Liverpool sagtens kan Liverpool overleve at skulle spille returkamp på Anfield med et mindre nederlag i bagagen. Hos den online bookmaker Betfair får du et odds 3.1 på en hjemmesejr til Southampton, hvilket er et glimrende odds, taget kampens betydning i betragtning, og i denne EFL Cup optakt ser vi det ikke som så stor en overraskelse som man måske kunne tænke mhp. Liverpools arvefjendeopgør i den næstkommende weekend.

Målene skal nok komme i kampen ved den engelske sydkyst

Når man snakker om Liverpool, snakker man oftest om, hvor underholdende de spiller fodbold – på godt og på ondt. Det er nemlig en tendens til, at jo flere mål de scorer, jo flere lukker de ind. Derfor tror vi også på, at begge hold scorer i dette opgør. Liverpool har i mange år døjet med dårlige målmænd og besynderlige indkøb af forsvarskæmper. Forsvaret er uden tvivl blevet bedre, men hvis man troede, at tyske Loris Karius i målet var den langsigtede løsning for Liverpool, skal man umiddelbart tro om igen! Vi skal endnu ikke dømme ham helt ude, men det lader til, at fansene fra den røde del af Merseyside fortsat må have tålmodighed med den belgiske keeper Simon Mignolet, som har generobret pladsen mellem stolperne. På Betfair får du odds 5.0 på, at der bliver scoret over 2.5 mål, samt at hjemmeholdet vinder kampen. Det er til dig, der gerne satser lidt ekstra, for at få en højere betting bonus.

Spil på Southampton – Liverpool hos Betfair her!

EFL Cup optakt: Southampton vinder med en enkelt kasse

I dette tredje og sidste odds forslag vil vi fortsat lege med tanken om, at Liverpool taber kampen. Derfor kommer vi også lige med et forslag, der giver et mere specifikt udfald af kampen. Hvis vi fortsat skal tro på, at begge hold scorer og Southampton vinder kampen, kan du igen på betting siden Betfair få et rigtig frækt odds, hvis man tør satse lidt. Det sker ofte, at Liverpool kommer foran. Det kan sagtens ske tidligt i kampen, men så sker der nogen gange det, at de bakker bagud og bliver nervøse. Det resulterer i, at modstanderen ofte udligner på en dum forsvarsfejl, hvorefter kampen igen er lige. Hvis man er frisk i betrækket, kan man smide sine hårdt optjente casino penge på, at Liverpool kommer foran, men i sidste ende taber kampen. Det giver dig odds 12.0, hvilket ligner rede danske penge lige ned i foret. Det er måske lige kækt nok! Det gør det selvfølgelig ikke. Men Liverpool har i den grad en tendens til at smide føringer væk, hvilket sagtens kan ske igen på onsdag.

Dette er blot et lille udvalg af de mange muligheder, du finder på Betfair. Du kan følge vores råd, eller lade være. Men en ting er helt sikkert! Selvfølgelig skal du spille på kampen. Du kan også få specielle odds til den anden semifinale mellem Manchester United og Hull City, hvor du kan få hele odds 4 på en hjemmesejr til Manchester United. Vi har ikke lavet en EFL Cup optakt til den kamp, men odds 4.0 på en Manchester United sejr er vist det man kalder nemme penge. Og skulle du tabe væddemålet, så vil du få din egen indsats tilbage som en bonus hos Betfair.

Spil på Manchester United – Hull City hos Betfair her!