Danske sportsodds: Kroatien – Island

Islandsk undervurdering er kun for idioter

danske sportsodds island kroatien

Spil på Kroatien – Island hos 888 Sport!

Danske sportsodds: Kroatien tager lørdag imod den store EM overraskelse fra Island. En kamp, der ikke nødvendigvis fremstår helt så simpel og nem at forudsige, som diverse online bookmakere rundt omkring på de danske betting sider, giver udtryk for. Vores eksperter har kigget lidt på den mulige overraskelse, som giver dig det odds, der giver dig lidt mere spænding i en ellers temmelig kedelig fodboldweekend, hvor man jo lige så godt kan spille lidt pengespil på nettet.
Island tog under sommerens EM hele verden med storm med deres benhårde disciplinære tilgang til fodbold. Allerede under selve kvalifikationen til EM slutrunden imponerende de islandske vikinger ved at slå de tidligere finalister fra Holland ud. Dog havde ikke mange forudset, at Island ville nå helt til kvartfinalen, efter at have slået England ud i ottendedelsfinalen. Kroatien blev senere slået ud af EM vinderne fra Portugal, og måtte forlade turneringen efter et flot gruppespil. I denne VM kvalifikation ligger disse to hold på ny på toppen, hvor de begge har skrabet 7 flotte point sammen efter 3 kampe.

Island får noget med hjem fra Kroatien

island-gratispengespil-com

Spil på Kroatien – Island hos 888 Sport!

På den danske bookmaker side 888sport får du en god håndfuld muligheder for at spille på denne kamp, og der er gode odds at hente, hvis du tror på overraskelsen. Vi tror her på redaktionen på, at Island får noget med hjem fra landet med de kroatiske stepper, og de kitchede natklubber.
Vi tror til gengæld også, at det kan blive en temmelig kedelig kamp uden særligt mange mål. Men hvis du fortsat tør tro på de islandske sagaer, kan du roligt læse videre. Du får 4.5 i odds på, at kampen efter 90 minutter ender uafgjort, hvilket bestem er muligt, når man kigger på Islands seneste års bedrifter i international fodbold. Begge hold kan fint leve med uafgjort, hvorfor vi forudser en kamp, hvor de to hold deler i porten, hvilket da også er vores danske sportsodds på, hvordan du vinder en odds bonus på kampen.

Danske sportsodds: Begge hold har et mål i støvlerne

888sport har ligeledes smidt nogle gode betting bonusser ud til dig, der gerne vil smide din sparegris på resultatet. Vores eksperter tror på det uafgjorte resultat. I sidste spillerunde spillede Island ude mod Ukraine og hev nemlig en flot 1-1’er hjem fra Østeuropa. Nu skal Island igen tilbage til østblokkens charmerende fort, og vi forudser faktisk, at kampen ender 1-1 igen. Det får du odds 9.5 på hos 888sport, hvilket vi sagtens kan leve med, da det er en rigtig fin betting bonus man kan vinde. Hvis du kombinerer ovenstående odds med hinanden, kan du ramme svimlende 42,75 i odds. Og så kan du godt begynde at spare sammen til en tur til VM i Rusland, hvis du har fået blod på tanden og vil opleve Østeuropa selv, og du gerne vil have de danske betting sider til at finansiere turen.

Spil på Kroatien – Island hos 888 Sport!