Dansk spiloptakt: Chelsea– Swansea, 25. Februar 2017

Danske spiloptakter: To formstærke hold i hver sine ende af tabellen tørner sammen

Danske spiloptakter: Chelsea – Swansea, den 25. februar 2017. Swansea har siden nytåret imponeret i den engelske liga, hvor de har vristet sig fri af bundstriden for denne omgang med 4 point ned til Hull på den frygtede 18. plads. De hvide trøjer fra Wales har således kæmpet sig videre fra en historisk dårlig start i Premier League, selvom historien gudskelov kun tæller 5 år for den walisiske klub. De blå balloner fra London har derimod for længst fundet vej mod himlen, efter at Antonio Conte har sat sig i trænersædet, og skaffet holdet 19 sejre af 25 mulige. En flot stime der har gjort, at Pizzabagerne fra Chelsea nu kan føre ligaen med hele 8 point ned til Manchester City på andenpladsen. Derfor kan vi heller ikke komme udenom, at Chelsea er store favoritter mod danske Michael Laudrups tidligere klub, der har alt vinde på Stamford Bridge på lørdag.

Kampen lugter langt væk af smeltet ost, tomat, og en 2-0 sejr til hjemmeholdet

Chelsea har været suveræne på hjemmebane i indeværende sæson, hvor de blot har tabt en enkelt kamp. Nemlig kampen imod Liverpool, hvor Jordan Hendersons brag af en højreskøjte slog Chelsea 1-2 på Stamford Bridge. Siden har de kun sejret på hjemmebane, og dermed slået sig fast som den absolutte favorit til det engelske mesterskab. Dog skal man ikke undervurdere Swanseas’, for tiden, fightende attitude. Vi skal huske, at waliserne slog Livepool med 3-2 på Anfield for ikke så længe siden, hvilket de nok vil huske på, når de træder ind på Stamford Bridge på lørdag. Derfor ser vi heller ikke, at de går derfra med en kontant afklapsning. Vi forudser, at Swansea kan kæmpe med i en god del af kampen, men til sidst må bukke under for Costas lange elefantsko, og vil kunne se et hæderligt 2-0 nederlag på tavlen efter 90 minutter. På Betfair finder du et solidt odds til 6,5 på, at Chelsea vinder 2-0 mod Swansea på lørdag. Det er et godt odds på et meget sandsynligt udfald af kampen. Betfair udbyder desuden live odds på kampen, hvis du er interesseret i live betting på kampen.

Danske spiloptakter: Swansea holder stand indtil pausen, men så heller ikke længere

Dansk spiloptakt: Der har været en mindre tendens til, at Chelsea ikke har scoret ligeså hurtigt, som de måske gerne ville. Dette kombineret med Swanseas måske noget naive forestilling om, at de kan få noget med fra London, gør, at vi gerne vil smide penge på en halvleg/fuldtidskupon. Vi tror nemlig, at Swansea holder skansen i første halvleg, og smider det hele væk i anden halvleg. Det ville være en klassisk agenda fra Chelsea, og kan kombineres med ovenstående odds. På Betfair får du odds 3,60 på netop den forudsigelse. Og kombinerer du således oddset med ovenstående 2-0 odds, kan du se frem til en kupon til odds 23,4. Hvad venter du egentlig på?

Læs anmeldelse af Betfair og find Betfair bonuskode!

Diego Costa bestiller to pizzaer og bliver dermed dobbelt målscorer

Den stærke angriber med pizzabager-looket ligger godt med deroppe på topscorerlisten i år. Han har været en sand kriger for de blåblusede, og det virker til, at Conte har sparket lidt mere disciplin ind i hovedet på ham. Det ændrer dog ikke på, at han stadig har et gigantisk hoved, som der åbenbart også er mål i. Det kan godt være, han var på vej til Kina, og det skulle da ikke have undret ret mange, hvis det grådige hoved havde valgt at skride. Han blev dog, hvilket er Chelseas store held. Costa bliver dobbelt målscorer i morgen, og du får odds 4 igen på Betfair, hvis Costa bomber 2 eller flere gange. Godt spil

Fed velkomstbonus i vente hos Betfair

Som ny spiller har du alle tiders chance for at komme godt i gang hos Betfair. Hos denne sportbooker får du nemlig en fed betting bonus på 100 % op til 1000 kr. når du tilmelder dig og indbetaler dit første indskud. På den måde kan du komme nemt i gang med en god portion penge, som bare skal vokse. Betfair har ligeledes også sideløbende kampagner på deres site, hvorfor du også som allerede eksisterende bruger kan få glæde af en række tilbud. Held og lykke med at vinde penge på kampen! Læs med når vi næste gang præsenterer vores danske spiloptakter

Spil hos Betfair og få 1000 kroner i betting bonus!