Manchester United – Arsenal spiloptakt

Manchester United – Arsenal, november 2016

danske odds tips manchester united arsenal

Spil på Manchester United – Arsenal hos Nordicbet!

Danske odds tips: Efter en landskampspause som sædvanligvis føles meget lang og uinteressant er der endelig gang i Premier League og de andre store europæiske ligaer igen. Og weekenden lægger ud med et brag, hvor man kan lægge ud med en storkamp i Premier League hvor Arsenal skal til Manchester for at spille mod Manchester United i lørdagens kamp kl 13.30. De danske odds sider har selvfølgelig udbudt odds på stort set hvad som helst i kampen, og vi har her samlet vores danske odds tips til hvordan du kan vinde en odds bonus på kampen.

To hold i svingende form

Manchester United har haft en ujævn start på sæsonen under Jose Mourinho, hvor de ikke har lignet et hold der kommer til at ende i Top 4, efter en stime dårlige resultater og nogle underpræsterende dyrt indkøbte spillere. Men det betyder på ingen måde, at vi skal forvente, at Arsenal får det nemt på Old Trafford, som er en af de udebaner hvor London-holdet traditionelt set har haft det utroligt svært. Faktisk har Arsenal ikke vundet på Old Trafford i mere end 10 år siden 2006. Og vi tror faktisk at chancerne for at Arsenal også kan fejre 11 års jubilæum uden sejr på Old Trafford er et realistisk scenarie. For der er flere ting, der taler for, at Arsenal ikke vil trække sig sejrrigt ud af dette opgør, og de danske betting sider er da også enige i dette ud fra deres odds sætning. Et eksempel på hvad der taler imod Arsenal er også det faktum at Arsenals manager Arsene Wenger aldrig har slået Jose Mourinho i Premier League, hvilket har ført til en bitter strid mellem de to managers, hvor Wenger har skubbet til Mourinho på sidelinjen i en kamp, og Jose Mourinho har tidligere kaldt Wenger en ”Specialist i at fejle” adspurgt til Arsenals lange titeltørke.

Arsenal på papiret stærkest

danske odds tips betting bonus

Spil på Manchester United – Arsenal hos Nordicbet!

Hvis man kigger på de to holds spillere vil vi mene, at Arsenal har det stærkeste mandskab, men i denne kamp kan det sagtens ende med at blive en tæt og chancefattig affære. Jose Mourinho har det med at ”parkere bussen”, forstået på den måde, at han stiller alle spillerne til at forsvare som førsteprioritet, for at stoppe modstanderens offensive profiler. På samme måde som Manchester United gjorde i deres kamp mod Liverpool. Jose Mourinho er dygtig til at sætte sine hold op til netop den slags kampe. Derfor tror vi på at Manchester United kommer til at forsøge at lukke ned for Arsenals stjerner Özil og Alexis Sanchez, og at det bliver en chancefattig kamp med få mål.

Vores danske odds tips: Uafgjort og under 2,5 mål

Ud fra disse betragtninger tror vi på, at kampen mellem Manchester United og Arsenal vil ende uafgjort. Hos den danske bookmaker Nordicbet får man odds 3.25 på at kampen ender uafgjort hvilket er et fint odds på, hvad vi ser som et meget sandsynligt resultat i en kamp mellem to managere der for alt i verden ikke vil tabe til hinanden. Men fordi vi også tror på, at det bliver en chancefattig og målfattig kamp så mener vi, at det kan være fornuftigt at lave et kombinationsspil, hvor man spiller på, et uafgjort resultat til odds 3.25 og at der kommer til at være under 2,5 mål i kampen til odds 1.75. Hvis man kombinerer disse to spil får man et kombineret odds på 5.69, hvilket er fremragende for et meget sandsynligt bet. Så det er vores bedste danske odds tips til hvordan du kan vinde en betting bonus på kampen, og hvis du har fået lyst til at spille så kan du finde disse odds på Nordicbet.

Spil på Manchester United – Arsenal hos Nordicbet!