Dansk spiloptakt: Liverpool – Tottenham, Februar 2017

Dansk spiloptakt: Kriseramte Liverpool ramler ind i Tottenham

Dansk spiloptakt: Efter at have storspillet i løbet af efteråret har de røde fra Liverpool virkelig ramt muren her i 2017. Faktisk har de blot vundet én kamp i det nye år, nemlig kampen mod upåagtede Plymouth, som blev slået snævert med 0-1 på udebane. Desuden har det rent spillemæssigt været jammerligt hvad Jürgen Klopps mandskab har præsteret. Offensiven er blevet tandløs, defensiven har det stadigvæk med at lukke unødvendige mål ind, og holdet har haft svært ved at åbne modstandernes forsvar op, hvis de stiller sig dybt. Men – og det er et vigtigt men – Liverpool har endnu ikke tabt til nogle af holdene i top 6 i England, og har generelt spillet bedst mod de gode hold. I det nye år har de da også både spillet uafgjort mod Chelsea og Manchester United.
Tottenham har over hele sæsonen set meget stabile ud, og befinder sig i skrivende stund også i den forjættede top 4, som der giver adgang til Champions League. Det er altså et formstærkt hold, som kommer til det nordvestlige England i weekenden.

Spil på kampen hos NordicBet!

Tottenham har haft det svært mod Liverpool de senere år

Noget der taler for hjemmeholdet Liverpool’s fordel er, at Tottenham de senere år har haft det gevaldigt svært imod holdet fra Beatles-byen. Faktisk har de ikke slået Liverpool siden 2012, og der har været et par stor afklapsninger imellem, her i blandt både en 4-0 på Anfield og en 0-5 lussing til de hvide Spurs-drenge i London. Og i denne sæson har Liverpool spillet uafgjort mod Tottenham på White Hart Lane i London. Dette er altså noget, som Klopp’s tropper kan varme sig på, i en tid hvor ikke meget går deres vej. Men Tottenham vil omvendt være opsatte på at revanchere sig, og sende Liverpool til tælling i kampen om Top 4.

Dansk spiloptakt: Vi tror på en uafgjort kamp

Vi tror på, at der er gode chancer for at kampen vil ende uafgjort. Anfield er uanset hvad altid et svært sted at spille for udeholdet, og der vil komme tryk fra lægterne til kampen. Tottenham vil godt kunne leve med et uafgjort resultat, og derfor kunne man godt forestille sig, at de vil stille sig kompakt og spille på kontra. Liverpool vil formentlig satse offensivt, da de er piskede til at vinde for at holde deres sæson i live. Derfor kan man samlet set sige, at Liverpool har mest kniven for struben i kampen, men Tottenham har det traditionelt svært på Anfield. Derfor er det altså ikke helt usandsynligt at vi får set en kamp der igen ender uafgjort ligesom den seneste Premier League kamp mellem de to hold i London i efteråret 2016, som endte 1-1. Og i sidste sæson endte begge ligakampene ligeledes uafgjort. Vi tror på at historien vil gentage sig på lørdag kl 18.30, hvor kampen ender uden vinder igen.
Men hvilke odds tilbydes der på de danske betting sider på kampen? Vi har sammenlignet tre af de forskellige danske bookmakere, hvor du kan spille på kampen.

Betfair, 888 Sport eller Nordicbet – Hvem giver de højeste odds?

Spil på kampen hos NordicBet!

Der er ikke særligt store udsving på de danske bookmakere, som mere eller mindre giver det samme odds på et uafgjort resultat. Således får man på Betfair 3.3 i odds på at kampen ender uafgjort, det samme gør sig desuden gældende på 888 Sport. Men på Nordicbet får man et odds der er en lille smule højere. Hos Nordicbet får du nemlig 3.35 på at kampen ender uafgjort. Og hvis du vælger at kombinere dette odds med andre spil på kampen kan du snildt ramme et meget højere odds. Vi foreslår dog at man spiller et rent bet på et uafgjort resultat, da vi betragter det som et meget sandsynligt udfald på kampen.

Nordicbet – Hæderkronet bookmaker med 2000 kr. i bonus

Dansk spiloptakt: Hos den danske bookmaker Nordicbet kan spillere se frem til en flot betting bonus, hvor man kan få en indskudsbonus på 100% op til 2000 kroner på den første indbetaling man laver. Dog betinget af at man gennemspiller bonussen på Nordicbet’s prisvindende mobil betting app. Den er dog gratis at downloade og fungerer nemt og godt. For at gennemspille bonussen, skal bonuspengene satses 6 gange på odds 1.5 eller højere. Dog kan man sige, at det er langt fra urealistisk at man spiller bonuspengene fri, hvis man har næse for et godt sportsvæddemål.

Spil på kampen hos NordicBet!