Esport Betting i Danmark

Dansk esport betting er kommet for at blive

Dansk esport og betting. Esport har været igennem en rivende udvikling igennem længere tid, og bettingbranchen, samt de danske betting sider har samtidig fået øjnene op for den efterspørgsel, forbrugerene har sat efter muligheden for at bette på kampene. Vi har taget et kig på udviklingen, og med afsæt i spillet, Counter Strike, klæder vi dig på til selv at komme i gang med at vinde allerede i dag. Igennem længere tid har det været muligt at spille sine penge på sandsynligheden for udfaldet af en sportskamp. De forskellige udfald er blevet tildelt en værdi – et odds – som er det antal gange den spillede værdi skal ganges med for at kende facit på den mulige gevinst. Denne type spil har som nævnt været på markedet længe, og er yderst populær i blandt mange. Som tiden har udviklet sig, er Esport over ganske få år blevet en milliardindustri. Alene turneringer i spil, såsom Counter Strike: Global offensive, League of Legends, Dota2 og lignende, har millioner af seere verden over. I takt med den stigende interesse, er ønsket om at spille odds på disse kampe steget tilsvarende. Det betyder nu, at man i lighed med dansk sportsbetting nu også kan bette på Esport.

esport betting unibet

Spil hos unibet

Dansk esport og CS:GO

I særdeleshed CS:GO er et populært spil at bette på, som groft kan betegnes som den pt. mest populære first-person-shooter på verdensplan. Spillet er en 5v5 shooter, hvor det ene hold repræsenterer terroristerne, der enten skal sørge for at plante og eksekvere bomben, eller beskytte gidslerne. Counter-terroristerne skal derimod forhindre et bombeplant eller redde gidslerne i runden. En kamp er opgjort af runder, hvor en runde har en varighed af 1:45 minutter. Holdet, der først opnår 16 runder, har vundet. En vunden runde kan ske for terroristerne ved at eksekvere sprængning af bomben, dræbe alle modstanderne eller beskytte gidslerne inden tiden for runden løber ud. Counter-terroristerne kan derimod vinde runden ved at forhindre et bombeplant inden for tiden i runden eller ved at befri gidslerne indenfor tiden i runden. Og nu er det endelig blevet muligt at finde både betting bonusser og et solidt udvalg af danske bookmakere i Danmark, som man kan spille på disse kampe hos.

Spilkombinationer i CS:GO

dansk esport

Spil hos unibet

Ud fra forklaringen om hele setuppet i en kamp, er der altså mange forskellige kombinationer at spille på. Indledningsvist er det muligt at spille på vinderen som udfald af en kamp, ligesom man traditionelt kender det fra de danske odds sider. Fortsat er det muligt at spille med handicap på kampe, altså at et par runder før kampen tilfalder den, der spilles på skal vinde eller tabe. Yderligere kan man spille på det totale antal runder kampen varer, ligesom man kender det ved sportsbetting, hvor pendanten her er over eller under 2,5 mål. Der kan også spilles på turneringers ’Most valuable player’ eller endda, om et hold beslutter at skifte holdspillere inden en hvis dato, som også er en mulighed.

Der er altså et hav af muligheder og kombinationer, som det traditionelt er set i sportsbetting, men som er overført og tilpasset Counter Strike som spiltype. Disse spilvarianter kan både spilles som enkelte væddemål, doubles, tribles og så og fremdeles, hvor doubles og herefter er et udtryk for kombinationen af flere spil på en kupon. Her vil risikoen for at tabe naturligvis stige, da dit odds er afhængig af, at alle forudsigelser er korrekte. Samtidig stiger værdien dog i dit spil også, hvor oddset i kombination vil hæve det oprindelige odds med mere end den naturlige værdi i kombination.