Spilforslag: Chelsea – Liverpool, September 2016

Storkamp på Stamford Bridge fredag aften!

Denne weekend byder endnu en storkamp i den engelske Premier League i form af Chelsea – Liverpool. Efter en sidste weekend med et Manchester Derby og mange andre gode kampe, står den fredag aften på et sandt brag når Chelsea byder Liverpool op til dans i et opgør der traditionelt byder på høj intensitet og dramatik. Sidste gang de to hold mødtes på Chelseas stadion Stamford Bridge blev det til en 1-3 sejr til Jürgen Klopps Liverpool mod Chelsea og deres daværende træner Jose Mourinho som siden blev fyret. På det tidspunkt var resultatet en stor overraskelse, da Liverpool netop havde fået ny træner, og ikke så nær så stærke ud som de har gjort i begyndelsen af den netop påbegyndte Premier League sæson. Chelsea har ligeledes lagt sidste sæsons kvaler bag sig og er kommet godt fra land i den nye sæson med 3 sejre og en uafgjort i sæsonens første fire kampe. Derfor er der tale om to formstærke hold der tørner sammen. Og der er rigtigt gode bets at hente, på de forskellige online casinoer og danske betting sider, hvis man er interesseret i at hive en skilling på kampen. Vi kommer her med vores forslag

Begge hold scorer i Chelsea – Liverpool

chelsea liverpool odds bonus
Spil hos Unibet Sport!

Liverpool har i sæsonens begyndelse haft nemt ved at finde målet, og faktisk er de i kalenderåret 2016 det mest scorende hold i Premier League. Med en offensiv bestående af profiler som Coutinho, Sturridge, Firmino, Sadio Mané, Lallana og flere andre vil de fleste Premier League hold komme i problemer. Samtidig mangler Chelsea deres kaptajn og forsvarsstyrmand John Terry der er ude med en ankelskade. Han bliver formentlig erstattet af den brasilianske cirkus-forsvarer David Luiz, der sjældent udstråler sikkert spil, og nemt kan få en meget lang aften på The Bridge.
Vi tror dog også på, at Chelsea får sat mindst én kasse ind i kampen, og det gør vi af flere årsager. Først og fremmest er Liverpool tilsyneladende ikke i stand til at levere en kamp uden en eller flere store forsvarsfejl, noget der har været et gennemgående problem i lang tid. Samtidig har Chelsea angriberen Diego Costa der allerede har scoret fire mål i sæsonen, og altså er i storform. Derfor tror vi på en kamp, hvor begge hold scorer, og det gør bookmakerne også. Derfor får man ikke en enorm betting bonus på dette spil, men man får dog 1.54 hos Unibet Sport. Derfor foreslår vi også at man bruger dette odds som en del af et kombinationsspil på Chelsea – Liverpool.

Kampen ender uafgjort

diego-costa-gratispengespil
Spil hos Unibet Sport!

Her på Gratispengespil.com tror vi på, at begge hold scorer, men fordi at dette spil ikke giver et højt nok odds alene, så foreslår vi, at man spiller på et uafgjort resultat. De danske bookmakere ser Chelsea som svage favoritter (odds 2.30 på Chelsea sejr) og en Liverpool sejr giver odds 3.25. Spiller man derimod på en uafgjort så får man odds 3.55 og det er et resultat, som i vores optik er rigtigt godt. For kampene mellem de to hold er traditionelt set tætte, og da de mødtes på Anfield i foråret endte kampen da også 1-1. Vi kunne godt forestille os en målrig uafgjort kamp, hvor 2-2 kunne være et friskt bud. Vi nøjes dog med at spille et kombinationsspil på at Chelsea – Liverpool ender uafgjort og at begge hold scorer. For det får vi odds 5.47 hos Unibet Sport, hvilket må siges at være en helt igennem god odds bonus! Held og lykke hvis du bruger vores tip, eller hvis du spiller på et andet resultat på Unibet eller en af de øvrige danske odds sider.

Hvad er dit bud på resultatet i Chelsea – Liverpool?

Spil hos Unibet Sport her!