Champions League spilforslag: Leicester – FCK

Champions League spilforslag: Leicester smider point mod FCK

Det begynder virkelig at spidse til for det danske indslag i dette års Champions League. Vores Champions League spilforslag handler derfor om Leicester imod FCK. I denne runde tager FCK til England og skal stå over for et Leicester mandskab, der ligner et hold, der satser alt på den Champions League mulighed, de sikrede sig igennem det engelske mesterskab sidst år. Vi ser på FCK’s chancer i dette lille odds preview, og kommer desuden med et spilforslag til hvordan man kan ramme den bedste odds bonus og på hvilken en af de danske bookmakere man kan spille det.

champions league spilforslag-gratispengespil
Spil på kampen hos Bet365 Sport her
Leicester City har i sine første to gruppespilskampe hentet maksimum point i danskergruppen. I første kamp tog Leicester imod et decideret tyndt motiveret Club Brügge mandskab, der allerede ligner et hold, der har smidt håndklædet i ringen. Hertil må vi også konstatere, at Leicester var mere end heldige, da de hev sejren hjem mod Porto i anden runde. Det kan man ikke sige, er tilfældet i den hjeemlige liga i England. Her har Leicester City fået to syngende nederlag mod både Liverpool og Manchester United, hvortil de senest i weekenden tabte 3-0 til nokkefårene fra Chelsea. Deres stabile forsvar, som vi husker fra sidste sæson, er ganske enkelt ikke til stede i år.
Dette tror vi, at FCK tager bestik af, og dermed tager de første CL point fra de engelske mestre og får point med hjem fra England. Dette kan man vinde en god betting bonus på, som vi vil komme mere ind på i det kommende afsnit.

Det ender uafgjort og begge hold scorer

spilforslag-leicester-gratispengespil-com champions league spilforslag

Spil på kampen hos Bet365 Sport her
FCK bliver på rigtig mange online betting sites gjort til regulære underdogs, hvilket jo kun kommer den spiller til fordel, der, ligesom os, tror på, at FCK hiver point med hjem til hovedstaden. På den store online betting platform Bet365 får du et ret fint odds på, at begge holder scorer og kampen samtidig ender uafgjort. Baseret på FCK udemærkede målform, kombineret med Leicesters umiddelbare svage defensiv, tror vi på, at FCK får scoret i hvert fald en enkelt, dette er denne uges Champions League spilforslag. Hertil må vi også acceptere, at Leicester også har scoret i begge CL kampene, og derfor nok også gør det igen. På Bet365 får du odds 5 på netop dette. Det synes vi, er ret fint.

Rasmus Falk i form er der mål i

Det ville være interessant at se på, hvem der ender med at sende bolden i nettet for de danske løver. Vi forudser her på siden, at et evt. dansk mål vil komme i åbent spil langs jorden. De store halvtunge drenge i den engelske defensiv har især styr på hovedspillet og lukker derfor meget få mål ind på høje bolde og dødbolde. Derfor tror vi heller ikke, at eksempelvis Cornelius får mange chancer i tirsdagens topopgør. Derimod ser vi en af de hurtigere teknikere få en række chancer, hvorfor vi vælger måltyven Rasmus Falk, der skal gøre livet surt for Leicester. Han giver odds 5.0 på at score når som helst. Spil et friskt kombinationsodds med ovenstående til odds 25 tirsdag aften og få lidt ekstra krydderi på kampen.

champions league spilforslag fck-cl-gratispengespil-com

Spil på kampen hos Bet365 Sport her