Champions League finalen 2016

Vind penge på Champions League finalen mellem Real Madrid og Atletico Madrid

Hvis man før Champions League sæsonen gik i gang, havde sat penge på at årets finale ville blive en gentagelse af forrige års finale, ville man utvivlsomt have scoret en god gevinst. For selv om det måske ikke er så overraskende at se superstjernerne fra Real Madrid i årets finale, er det imponerende hvad Atletico Madrid har formået på deres vej til finalen.

Hvor Real Madrid har haft på papiret overkommelige modstandere i kvartfinale og semifinale mod henholdsvis Vfl Wolfsburg og et svagt spillende Manchester City hold, har Atletico ikke fået noget foræret. Først formåede de at slå de forsvarende mestre Barcelona ud i kvartfinalen og forhindre Neymar, Suarez og Messi i at genvinde titlen.

Dernæst mødte de så Pep Guardiolas FC Bayern München, som de også slog ud over to kampe. Blandt andet på grund af et mål af Atletico’s Saul Niguez som er et af årets absolut bedste mål i Champions League.

Men selv om vejen til finalen har været forskellig i mellem de to finalister, kan man ikke løbe fra at Real Madrid med Cristiano Ronaldo og Gareth Bale i hovedroller løb med Champions League trofæet for næsen af Atletico Madrid for to år siden. Spørgsmålet er så om lørdagens finale bliver Atleticos hævn eller om Real endnu en gang trækker sig sejrrigt ud.

Tonybet Sportsbook leverer god odds på kampen

Vi foreslår, at spillere placerer deres bets på kampen inde hos Tonybet Sportsbook, der som en af de danske bookmakere tilbyder gode odds på kampen. Tonybet udbyder alle typer dansk sportsbetting på kampen, og du kan spille på nærmest alle scenarier. Tonybet Sportsbook anser Real Madrid som svage favoritter, og odds på Real sejr ligger i skrivende stund på 2.45.

Vi foreslår dog, at man i stedet spiller på Atletico, der over de seneste 3 år har slået Real Madrid hele 7 gange. Det får man odds 3.27 for. Vi mener, at det er et godt spil, da Atletico har haft et godt tag på Real Madrid over de senere år. Det har de blandt andet haft ved at have et solidt forsvar, og i denne sæson i Spanien har holdet blot lukket 18 mål ind i 38 kampe. Derfor tror vi også på at Atletico scorer kampens første mål. Et frækt bud ville være veteran angriberen Fernando Torres der har fundet sin anden ungdom her i forået. Odds på ham som første målscorer i kampen er på 7.00 hos Tonybet. Et frækt alternativ ville være at spille på at Real Madrid kaptajnen Sergio Ramos atter engang scorer i en finale mod Atletico. Sergio Ramos som målscorer i kampen får man odds 9.00 for.

Find oddsene og placer dine bets hos Tonybet Sportsbook

Placer dine bets hos Tonybet Sportsbook!